18. Freezone Liselerarası Müzik Yarışmasına Özel Paket - Son Dakika
Güncel

18. Freezone Liselerarası Müzik Yarışmasına Özel Paket

Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması, 18'inci kez liselileri sahneye çıkarmaya hazırlanıyor.

15.02.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması, 18'inci kez liselileri sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket, Türkiye'de tüm liselere açık olan yarışmaya özel Vodafone'a geçen liselilere "18'lik Paket" hediye ediyor.

Vodafone açıklamasına göre, şirket, Vodafone FreeZone, 18. Liselerarası Müzik Yarışması şerefine, Vodafone'a geçen liselilere iletişim paketi hediye ediyor. Vodafone'a geçen ve Faturalı ya da Faturasız Esnek Tarife'ye gelen liselilere, üç ay geçerli "18'lik Paket" ücretsiz sunuluyor.

Vodafone FreeZone'un sponsorluğunda, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından düzenlenen Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması, 81 ilde tüm liselerin katılımına açık olarak gençleri müzik sahnesine taşıyor. Vodafone FreeZone, numarasını Vodafone'a taşıyarak Esnek Tarifelere gelen liselilere "18'lik Paket" hediye ediyor. Halihazırda Vodafone FreeZone abonesi olan liseliler ise tek SMS'le üç ay geçerli 1,8 GB alıyor.

Haziran 2014'te lanse edilen Esnek Tarifeler, hem faturalı hem faturasız genç abonelerin tarifelerini ihtiyaçlarına göre şekillendirmesine imkan veriyor. Vodafone FreeZone Esnek Tarifelerle, değişen ihtiyaca göre ve kontrata rağmen tarifeler arası geçiş imkanı Türkiye'de ilk kez FreeZone dünyasında yer alıyor. Vodafone FreeZone Esnek tarife kullanan gençler, tarifenin içeriğini kontrata takılmadan kafalarına göre tek bir SMS ile büyütüp küçültebiliyor. Tarife detayları ve esnetme opsiyonları hakkında detaylı bilgi için www.vodafonefreezone.com adresi ziyaret edilebilir.

"Gençlerin müziğe olan tutkusunu da paylaşıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak abonelerinin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek bunları tam olarak karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalıştıklarını belirtti.

Her segmentin beklentisinin farklı olduğundan hareketle 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar sunmak üzere mayıs 2011'de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdiklerini anımsatan Buruk, Vodafone FreeZone ile gençlere "Zorunluluklar olsa da, Vodafone FreeZone'la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız" dediklerini ifade etti.

Onlara avantajlı tarifeler, akıllı telefon fırsatları, konser ve sinema biletleri gibi birçok fırsat sunduklarını vurgulayan Buruk, şunları kaydetti:

"Gençlerin müziğe olan tutkusunu da paylaşıyoruz. Müziğe desteğimizle bu sanat dalını Vodafone FreeZone ile sahipleniyoruz. Bugüne kadar 50'nin üzerinde konserle 1 milyonu aşkın FreeZone'luyu müzikle ve sevdikleri sanatçılarla bir araya getirdik. Diğer yandan liseli gençler için, Türkiye'de liselilere yönelik olarak düzenlenen en büyük müzik etkinliği olan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nı düzenliyoruz. Böylece liseli gençler hem eğleniyor hem de ilk kez sahne heyecanını yaşıyorlar. Bu yıl, Vodafone FreeZone 18. Liselerarası Müzik Yarışması şerefine Vodafone FreeZone'un Esnek tarifelerine geçen liseli gençlere 18'lik Paket'i hediye ediyoruz. Vodafone FreeZone Esnek Tarife'yi kullanan faturalı ya da faturasız tüm liseli gençler 1,8 GB internet, her yöne 1800 dakika ve 1800 SMS'i alabilecek. Bu vesileyle tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlüklerle dolu dünyasıyla tanışmaya, Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nda müzik yeteneklerini sergilemeye ve okul arkadaşlarına destek olmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18. Freezone Liselerarası Müzik Yarışmasına Özel Paket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement