Su Altındaki 18 İşçinin Kurtarılma Çalışmaları Kamerada - Son Dakika
Güncel

Su Altındaki 18 İşçinin Kurtarılma Çalışmaları Kamerada

Ermenek'te meydana gelen su baskını sonrası, maden ocağının 150 metre derinliğinde sular altındaki 18 işçinin kurtarılma çalışmalarını İHA kameraları görüntüledi.

31.10.2014 07:59  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesinde salı günü meydana gelen su baskınında maden ocağından kalan 18 işçinin arama çalışmaları devam ediyor.

VAGONLARLA BALÇIK ÇIKARTILIYOR

Ermenek'teki maden ocağında 18 işçinin mahsur kaldığı facianın 4. gününde maden ocağındaki işçiler arkadaşlarının kurtarma çalışmalarına devam ediyor. İşçilere ulaşmak için su tahliyesi devam ederken, maden içinden vagonlarla balçık çıkartılıyor. Dalgıç pompalarındaki arızadan dolayı maden içine inen görevliler ise arızayı gidermeye çalıştı.

150 METRE DERİNLİKTE ARAMA ÇALIŞMALARI KAMERADA

Maden ocağının 150 metre derinliğinde sular altındaki 18 işçinin kurtarılma çalışmalarını İHA kameraları görüntüledi.

"ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYOR"

Maden ocağındaki çalışmalara katılan işçi Mehmet Ergün, çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Aşağıdan halen su çekiliyor. Büyük borularla çekiliyor sular. Arkadaşlarda şu anda dalgıç pompası bağlıyorlar. Çalışmalar şu anda iyi gidiyor ama ne kadar kaldığı hakkında belirli bir şey yok. Burası 150 metre şu anda. Tam aşağıya inmeyince bir şey diyemeyiz" dedi.

Su Altındaki 18 İşçinin Kurtarılma Çalışmaları Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Su Altındaki 18 İşçinin Kurtarılma Çalışmaları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İbrahim: Rant her yerde olduğu gibi maden sektöründe de yüksek. Böyle olunca iş güvenliği ve denetimlerde hikaye oluyor. Birde işin içinde siyasilerin maddi kazançlarıda olunca işçinin ölmesi veya kazaya “ doğal afet“ denmesi çok doğal oluyor. 22 0 Yanıtla
  • melle hiyar: Herşeyin tatbikatı olurda bunun olmaz mı ? 15 0 Yanıtla

Advertisement