18 Madalyalı Bisikletçiden 'Riskli' Sürüş - Son Dakika
Güncel

18 Madalyalı Bisikletçiden 'Riskli' Sürüş

18 Madalyalı Bisikletçiden \'Riskli\' Sürüş

Samsun-Ordu karayolunda TIR arkasında bisiklet süren 37 yaşındaki Ali Çakır, ısınmak için bunu yaptığını belirterek, Ben lisanslı bir sporcuyum. Katıldığım yarışmalarda 18 madalya ve 8 kupa kazandım dedi.

06.12.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun- Ordu karayolunda TIR arkasında bisiklet süren 37 yaşındaki Ali Çakır, ısınmak için bunu yaptığını belirterek, Ben lisanslı bir sporcuyum. Katıldığım yarışmalarda 18 madalya ve 8 kupa kazandım dedi.

Çarşamba İlçesi'nde Ordu-Samsun Karayolu'nda bir TIR'ın arkasında pedal çeviren ve bu hareketi nedeniyle trafikte giden diğer sürücüleri şaşırtan Ali Çakır, bu hareketinin normal olduğunu dile getirdi. 25 yıldır bisiklet sürdüğünü son 10 yıldır da müsabakalara katıldığını ifade eden Ali Çakır, Lisanslı sporcuyum. Yarışmalara katılıyorum. Yol ve dağ bisikleti kategorilerinde yarışıyorum. Antrenman esnasında çok fazla üşüdüğümden dolayı 3-5 dakikalığına kendimi riske atarak bir TIR ya da otobüs arkasına geçiyorum. Motor sıcaklığından, rüzgarın karşıdan vurmasından dolayı kendimi koruyorum. Kimseye 'örnek olsun' diye böyle bir şey yapmıyorum. Bunu zaten üst düzeyde bisiklet kullanıp yarışlara katılan bütün sporcular yapar diye konuştu.

'200 KİLOMETRE ANTENMAN'

Katıldığı yarışmalarda 18 madalya 8 kupa kazandığını dile getiren Ali Çakır, günde 150-200 kilometre mesafede antrenman yaptığını ve 60 kilometre hıza ulaştığını kaydetti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bisiklet takımında yer aldığını ifade eden Çakır, Bizim gibi bu tür amatör branşlarda spor yapan insanların en büyük sıkıntıları maddi olanaksızlar. Özellikle işadamlarımız bizim gibi sporculara sponsorluk anlamında destek olsunlar dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 18 Madalyalı Bisikletçiden 'Riskli' Sürüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement