18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101.yılı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101.yılı Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi\'nin 101.yılı Kutlandı

Çorum Osmancık'ta 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak için Hitit Üniversitesi Ömer Derindere Meslek Yüksekokulunda öğrenciler tarafından gösteri düzenlendi.

30.03.2016 18:56  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık'ta 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak ve şehitleri anmak amacıyla Hitit Üniversitesi Ömer Derindere Meslek Yüksekokulunda öğrenciler tarafından gösteri düzenlendi.

Osmancık Belediye Kültür Sitesi'nde ki programa Garnizon Komutanı Yüzbaşı İrfan Kıymaz, İlçe Emniyet Müdürü Abrurrahim Esmek, okul öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin kendi yazmış oldukları şiirler ve kompozisyonlar duygusal bir atmosferin oluşmasına sebep oldu. Sunuculuğunu okul öğrencilerinden Aslıhan Aksoy ve Büşra Nur Al'ın yaptığı, teknik desteği ise Mehmet Ardıç'ın sağladığı program Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak'ın günün anlam ve önemini belirten yaptığı konuşmayla başladı.

Programda okul öğrencilerinden Yunus Karabulut, kendi yazmış olduğu "AYDINLAR CEPHESİ" adlı kompozisyonu, Ali Yaşar Yayla kendi yazmış olduğu "BURAM BURAM ÇANAKKALE" adlı şiiri, Sibel Baran "18 MART ÇANAKKALE" adlı şiiri, Öğr. Gör. Nazlı Pehlivan Yirci "MEHMET TOPRAK OLDU" adlı şiiri okudu.
Okul öğrencilerinden Müge Kalkan'ın Çanakkale zaferinin efsane ismi Seyid Onbaşı'nın hayat hikâyesi ve kahramanlıklarından anlatmasıyla devam ederken öğrenciler kendiler kaleme aldıkları "ÇANAKKALE'DE DÖRT YİĞİT" adlı tiyatro oyununu sergilediler.
Duydu dolu anların yaşandığı tiyatro sonrası sona eren program izleyiciler tarafından beğeni topladı.
HABER:Mustafa ULUSOY
Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101.yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement