18 Mart Çanakkale Zaferi Tutak'ta Etkinliklerle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

18 Mart Çanakkale Zaferi Tutak'ta Etkinliklerle Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi Tutak\'ta Etkinliklerle Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi"nin yıldönümü Tutak’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

18.03.2017 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Çanakkale Zaferi"nin yıldönümü Tutak'ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Törene, Tutak Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Erkan İsa Erat Protokol Üyeleri, Daire Amirleri, İlgili Dernek Yönetimi ve Üyeleri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Tutak Merkez Cami'inde Sabah Namazı sonrası Mevlidi Şerifin okunmasıyla başlayan etkinliklere Cumhuriyet Meydanındaki Çelenk sunma programının ardından, Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi, Şehit ve Gazileri Anma etkinliği dolayısıyla Tutak Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Erkan İsa Erat ve beraberindeki heyet Şehit yakınlarıyla öğle yemeğinde buluştu. Yemeğin ardından Başkan Vekili Erat beraberindeki heyet ile birlikte Tutak İlçesi Merkez kabristanında bulunan Şehit Kadir Özmen ve Erol Duru' nun Mezarlarını ziyaret etti. Ardından Tutak İlçesinde bulunan Ağrı Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Erat, Gazi İlk ve Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Şehit ve Gazilerini Anma etkinliğine katıldı.

Törene; Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam önemini belirten konuşmayı Tutak Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Erkan İsa Erat yaptı.Öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir, tiyatro, oratoryo sunumu, sine vizyon, gösterilerinin ardından etkinlik son buldu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Mart Çanakkale Zaferi Tutak'ta Etkinliklerle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement