18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Sulakyurt, Karakeçili, Bahşılı, Keskin ve Yahşihan ilçelerinde tören düzenlendi.

18.03.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Sulakyurt, Karakeçili, Bahşılı, Keskin ve Yahşihan ilçelerinde tören düzenlendi.

Sulakyurt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Alper Şahini günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Kaymakam Harun Kazez, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin ve çok sayıda kişinin katıldığı tören, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam etti.

Karakeçili

Karakeçili Türk Büyükleri Parkı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda devam eden programa, Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Mert Torun, İlçe Emniyet Amiri İsa Kağan Karasioğlu  ile öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Bahşılı

Cumhuriyet Meydanın'da düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde devam eden programda, üzüm hoşafı ve bir parça ekmek ikram edildi. Öğrenciler Çanakkale türkülerini seslendirdi.

Törene, Kaymakam Harun Ersin Polat, Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ercan Erçayan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Keskin

Cumhuriyet Meydanın'da düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Halk Eğitim  Merkez  Müdürlüğü'nde devam eden programda, Üsteğmen Sinan Burak Kurt tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Törene, Kaymakam İlker Özerk Özcan, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sinan Burak Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Murat Çöloğlu ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Yahşihan

Yahşihan Kaymakamlığı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Kaymakam Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur, şehit aileleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü - Son Dakika


Advertisement