18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika
Güncel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı

Elazığ'ın Sivrice ve Keban ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla tör düzenlendi.

18.03.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Sivrice ve Keban ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla tör düzenlendi.

Sivrice ilçesindeki program, Cumhuriyet Ortaokulu önündeki Atatürk anıtına Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı'nın çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Ortaokulu Konferans Salonunda devam eden programda, Sivrice İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi tarafında Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardandan şiirler okundu. Program, düzenlenen çeşitli gösterilerle sona erdi.

Keban ilçesinde düzenlenen program, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cihan Yeşil, Keban Belediye Başkan vekili Selahattin Turan ve Cumhuriyet Savcısı Ömer Demirgöz'ün Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunmaları ile başladı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Fevzi Efendi konferans salonunda davam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, gösteriler yapıldı.

Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo sahnelendi.

Resim, şiir ve kompozisyon dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika


Advertisement