18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü

Urla'da tören düzenlendi.

18.03.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla Urla'da tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Albay Mertol Aksungar, Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve şehitler adına Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Urla Şubesi üyelerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yıldıztepe Şehitliği'nde devam eden anma töreninde saygı duruşu ve saygı atışı sonrasında İstiklal Marşı okundu, şehit kabirleri ziyaret edildi.

Anma etkinliği, Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde Urla Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program ile devam etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından şiirlerin okunduğu törende "Çanakkale Savaşları" konulu kompozisyon, resim ve şiir dallarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törende öğrenciler Çanakkale Oratoryosunu sahneledi. Oratoryo sonrasında öğrencilerin hazırladığı Çanakkale Savaşı Panoraması başlıklı yağlı boya resim sergisi açıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement