18 Yıl Önce Çalınan Otomobil Manisa' da Bulundu - Son Dakika
Güncel

18 Yıl Önce Çalınan Otomobil Manisa' da Bulundu

18 Yıl Önce Çalınan Otomobil Manisa\' da Bulundu

Bursa'da yaşayan Latife Meriç'in (55), 18 yıl önce evinin önünen çalınan otomobili Manisa'nın Salihli İlçesi'nde bulundu.

26.09.2013 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yaşayan Latife Meriç'in (55), 18 yıl önce evinin önünen çalınan otomobili Manisa'nın Salihli İlçesi'nde bulundu. Türk Telekom'dan emekli Latife Meriç'in 16 KN 252 plakalı Doğan S marka otomobili 21 Eylül 1995 tarihinde evinin önünde park halindeyken çalındı. Kendisi gibi Türk Telekom'dan emekli eşi Mehmet Yüksel Meriç (60) ile polise giden Latife Meriç şikayetçi oldu. Meriç'in 18 yıl önce çalınan otomobili geçen Pazartesi Salihli TUVTÜRK Araç Muyane İstasyonu'nda ortaya çıktı. Buradaki muyane sırasında görevliler otomobilin şasi ve motor numaralarında eksiklik olduğunu farkedip, rapor tuttu. Durum polise ve aracın sahibi C.B.?ye bildirildi. Polis, kayıtlarından aracın çalıntı olduğu tespit edildi. C.B.?nin de otomobili bir süre önce başka birinden noter sözleşmesiyle aldığı öğrenildi. El konulan otomobil, asıl sahibi olan Latife Meriç'e teslim edildi.Eşiyle birlikte Salihli'ye gelerek otomobilini teslim alan Latife Meriç, 'Emekli ikramiyemizle bu otomobili 1994 yılında ikinci el olarak 400 bin liraya almıştık. Aldığımızda bir yıllık otomobildi. Aynı tarihte komşumuzun da otomobili çalınmıştı. O daha sonra Balıkesir'de bulundu. Uzun yıllar bulunmaması nedeniyle otomobilimizin parçalanıp, satılmış olabileceğini düşünüp, umudumuzu kesmiştik. Polisler, otomobilimizin bulunduğunu haber verince şaşırdıkö dedi.

Mehmet Yüksel Meriç de otomobilin bulunması nedeniyle yaşadığı buruk mutluluğu dile getirip, emeği geçen polislere ve dikkatleri nedeniyle araç muayene istasyonu görevlilerine teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 18 Yıl Önce Çalınan Otomobil Manisa' da Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement