18 Yıllık Polis Memuru Evinde Yaralı Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

18 Yıllık Polis Memuru Evinde Yaralı Bulundu

18 Yıllık Polis Memuru Evinde Yaralı Bulundu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, 44 yaşındaki polis memuru K.G., evinde yaralı bulundu.

19.01.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, 44 yaşındaki polis memuru K.G., evinde yaralı bulundu. Beylik tabancasından çıkan kaza kurşunuyla vurulduğu sanılan K.G. hastaneye kaldırıldı.

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli, evli ve üç çocuk babası polis memuru K.G.'nin Ortaca, Cumhuriyet Mahallesi, Beyazoğlu Konutları'ndaki evinden bugün saat 13.00 sıralarında bir el silah sesi duyuldu. Komşuların durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Polis ekipleri, bu sırada eve dönen 18 yıllık polis memuru K.G.'nin eşinin kapıyı açmasıyla içeri girdiklerinde meslektaşlarını kanlar içinde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralı polis memuru K.G., Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan K.G., Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Karın boşluğuna isabet eden tek kurşunla yaralandığı belirlenen K.G., tedaviye alındı. K.G.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayı haber alan K.G.'nin meslektaşları ve yakınları hastaneye akın etti. K.G.'nin hastane bahçesinde sinir krizi geçiren eşi A.G.'yi yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Polis, olay anında evde yalnız olduğu ve kaza kurşunuyla kendini beylik tabancasıyla vurduğu sanılan meslektaşları K.G.'nin yaralanmasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 18 Yıllık Polis Memuru Evinde Yaralı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement