1881' Tiyatrosu Mersinlilerden Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

1881' Tiyatrosu Mersinlilerden Büyük Beğeni Topladı

1881\' Tiyatrosu Mersinlilerden Büyük Beğeni Topladı

Müjdat Gezen Tiyatrosu, Atatürk'ün yaşamının, insani yönünün, kararlarının ve ileri görüşlülüğünün anlatıldığı '1881' adlı tiyatro oyununu Mersin'de sahneledi.

20.02.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müjdat Gezen Tiyatrosu, Atatürk'ün yaşamının, insani yönünün, kararlarının ve ileri görüşlülüğünün anlatıldığı '1881' adlı tiyatro oyununu Mersin'de sahneledi. Büyük beğeni toplayan oyun sonunda seyirciler, oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı.

44 kişilik dev kadro Türkiye'nin çeşitli şehirlerini gezmeye devam ediyor. Son olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Sergi ve Kongre Sarayı'nda oyunu sahneleyen Müjdat Gezen Tiyatrosu, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün doğumundan ölümüne kadar önemli anların sahnelendiği oyun yaklaşık 3 saat sürdü. Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışı ile başlayan oyunda, Büyük Önder Atatürk'ün Türk halkı için vermiş olduğu mücadele en iyi şekilde anlatıldı. Müjdat Gezen'in kaleme alıp yönettiği, müziklerini Zülfü Livaneli'nin, dekorunu Leyla Gezen'in hazırladığı oyunda 44 kişi görev yapıyor. Zaman zaman duygusal anlar yaşatan oyunun sonunda sanatçılar ayakta alkışlardı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1881' Tiyatrosu Mersinlilerden Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement