19 Ekim Muhtarlar Günü - Son Dakika
Güncel

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü

Tokat'ın Turhal ve Yeşilyurt ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

19.10.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal ve Yeşilyurt ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

Turhal Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Ateş ve beraberindekiler, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Törende konuşan Ateş, 19 Ekim'i Muhtarlar Günü ilan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan tüm siyasi partilere, İçişleri Bakanlığı'na ve genelgenin yayınlanmasında emeği geçen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'na teşekkürlerini sundu.

Törene, Turhal Kaymakam Vekili Serhat Öcal, Turhal Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Geniş, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

-Yeşilyurt

Yeşilyurt'ta Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Muhtarlar adına konuşan Yüzüncüyıl Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Altuntaş, "Bu günü muhtarlar günü olarak bizlere armağan eden 15 Temmuz Demokrasi Gazisi Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beye şahsım ve sizler adına şükranlarımı sunuyorum. Biz, bu yola çıkarken halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla çıktık. Bizler, yıllardır bu hizmeti yaparken üvey evlat muamelesi görüyorduk. Cumhurbaşkanımız sayesinde öz evlat muamelesi görmeye başladık." diye konuştu.

Törene, Yeşilyurt Kaymakam Vekili Nazlı Demir, protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Ekim Muhtarlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement