19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Güncel

19 Eylül Gaziler Günü

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Gaza ve şehadet ruhunu her zaman diri tutan necip milletimiz, bunun en müşahhas örneğini 15 Temmuz'da vatanımıza ve demokrasimize kasteden hainlere karşı göstermiştir.

19.09.2016 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Gaza ve şehadet ruhunu her zaman diri tutan necip milletimiz, bunun en müşahhas örneğini 15 Temmuz'da vatanımıza ve demokrasimize kasteden hainlere karşı göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Avcı, Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazi ünvanı verilişinin 95. yıl dönümü dolayısıyla bütün şehitleri ve gazileri minnetle andığını kaydetti.

Gaziler Günü'nü içten duygularla kutladığını aktaran Avcı, açıklamasında, "Gaza ve şehadet ruhunu her zaman diri tutan necip milletimiz, bunun en müşahhas örneğini 15 Temmuz'da vatanımıza ve demokrasimize kasteden hainlere karşı göstermiştir. Bu vesile ile hassaten 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum." ifadesine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement