19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Darıca ilçesinde, çeşitli spor dallarında düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Turnuvası'nda dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

18.05.2016 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca ilçesinde, çeşitli spor dallarında düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Turnuvası'nda dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Darıca Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği turnuvanın ödül göreni, Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ederek, "İlçe gençleri adına güzel bir turnuvayı geride bıraktık. Geleceğimiz olan siz değerli gençleri ruhen ve bedenen geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Devletimiz gençlere en iyi imkanları sunmak için seferber olmuş durumda. Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, bu tür organizasyonlar sayesinde gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtarılarak, spora teşvik edildiğini, hedeflerinin ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Belediye olarak spora ve gençlere her türlü katkıyı sunma gayreti içinde olduklarını kaydeden Karabacak, "Çok şükür, çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz .Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, artık uluslararası arenada ülkemizi temsil ederek başarılara imza atıyor, DASYİS projemiz ile geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Yaz ve Kış Spor Okulları ile yine gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Organizasyonda büyük emekleri olan değerli hocalarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu da, turnuvanın amacına ulaştığını belirterek, organizasyonun düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri protokol üyelerince verildi.

Törene, Darıca Garnizon Komutanı Bnb. Erhan Yeşil, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, birim müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement