19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Tokat'tın Yeşilyurt ve Erbaa ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

19.05.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Tokat'tın Yeşilyurt ve Erbaa ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Yeşilyurt ilçesinde Yeşilyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Tören Yeşilyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.

Yeşilyurt Kaymakamı Vekili Ömer Kıraç, Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Alaaddin Kırat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

-Erbaa

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programa Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nayil Gözütok, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, kurum müdürleri,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mehteran takımı,kafkas ekibi,tekvando ve jimnastik gösteri ekiplerinin yer aldığı program spor etkinliklerinde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement