19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Konya'nın Sarayönü ilçesinde tören düzenlendi.

19.05.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Konya'nın Sarayönü ilçesinde tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ertugan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

İlçe kapalı spor salonunda devam eden kutlamalarda, öğrenciler, karate ve halk oyunları gösterileri yaptı. Kutlamaların en büyük beğeni toplayan bölümü Kafkas halk dansları topluluğunun gösterisi oldu.

Programın son bölümünde spor müsabakalarında dereceye giren okul takımları ve öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Kaymakam Harun Yücel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Seyfullah Aydın, Belediye Başkanı Nafiz Solak, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

-Cihanbeyli

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde kutlandı.

Seniha Ali Fuat Belgin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen kutlama etkinliğine, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Garnizon Komutanı Osman Saygı, Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini anlatan şiir ve konuşmaların ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, geleneksel 19 Mayıs yemeği, konser ve sürpriz etkinliklerle sona erdi.

Akşehir

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Konya'nın Akşehir ilçesinde tören düzenlendi.

Tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Bilal Eği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Bilal Eği, törende yaptığı konuşmada, vatandaşların ve öğrencilerin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Törende, öğrenciler halk oyunları gösterisi yaptı. Akşehir Nasreddin Hoca Tekvando Spor Kulübü'nün yaptığı gösteri katılımcılardan büyük alkış aldı. Yine aynı kulüp tarafından halter gösterisi düzenlendi.

-Seydişehir

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Konya'nın Seydişehir ilçesinde tören düzenlendi.

Seydişehir ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, Belediye Meydanı'nda tören düzenlendi.

Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve diğer idarecilerin katıldığı kutlama programı, okulların halk oyunları gösterisi, şiir okunması, spor gösterileriyle devam etti.

Kaymakam Özyiğit yaptığı konuşmada, "19 Mayıs milletin onur ve asaletinin kazanıldığı yeni Türkiye'nin çağdaş milletler arasında yer aldığı gündür." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement