19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Törenden detayl Çelenk sunma merasimi Yürüyüş görüntüleri. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ve Antalya Bilim ve Sanat Merkezince düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri denizde Türk bayrağı açtı.

19.05.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Törenden detayl

Çelenk sunma merasimi

Yürüyüş görüntüleri. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ve Antalya Bilim ve Sanat Merkezince düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri denizde Türk bayrağı açtı.

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu ve Antalya Bilim ve Sanat Merkezi biyoloji öğretmeni Hatice Üstüner gözetiminde Konyaaltı sahilinde toplanan 20 lise öğrencisi, hazırlıklarını yapıp denize girdi.

Yaklaşık 300 metre açılarak, Türk bayrağı açan öğrencilerin etkinliğini izleyen vatandaşlar, cep telefonlarıyla sahilden görüntü almaya çalıştı.

Doç. Dr. Gökoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs'ın Cumhuriyet'in kurulması yolunda atılan en büyük adım olduğunu belirterek, böyle anlamlı bir günde denizde Türk bayrağı açma kararı aldıklarını söyledi.

Şehit haberlerinin geldiği bu süreçte milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Gökoğlu, "Bayrak namusumuzdur. Şehit haberlerinin geldiği bu günlerde bayrak açmak istedik. Milli birlik ve beraberliğimizi tekrar yaşatmak istiyoruz. Lise öğrencilerin yer aldığı bu etkinlikte gençlerimize bu ülkenin değerlerini anlatıyoruz." dedi.

Antalya Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Doğa Yılmaz ise Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinden dalış eğitimi aldıktan sonra bu özel günü denizde kutlamak için böyle bir etkinlikte yer aldıklarını kaydetti.

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement