19 Mayıs Milli Direnişin Adıdır" - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Milli Direnişin Adıdır"

19 Mayıs Milli Direnişin Adıdır"

Türkiye Kamu Sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

18.05.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu Sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

"19 Mayıs milli direnişin adıdır, milli mücadelenin tüm yurt sathına yayılmasının başlangıcıdır, yokluk ve yoksulluk içinde olan Türk milletinin yekpare bir şekilde emperyalizme karşı durmasının eşsiz bir örneğidir." diyen Muammer Öner, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ulu Önder Atatürk, yiğit yol arkadaşları ile birlikte bu vatan topraklarından emperyalist güçleri defetmek için Kurtuluş Savaşı başlatmış, Türk milleti bir ve beraber olarak vatan savunmasında mücadele etmiştir. Bugün ise ülkemizi bölme, insanlarımızı ayrıştırma niyetinde olan terörist çeteler ve payandaları bombalar patlatarak insanlara korku salmakta, terörist faaliyetlerini yoğunlaştırarak ülkemizin birlik ve dirliğine kastetmektedir. Ülkemiz terör örgütleri tarafından adeta kuşatılmıştır. Her gün şehit haberleri gelmektedir. Bir anne, baba, bir vatandaş, bu ülkeyi gönülden seven vatan sevdalıları olarak yüreğimiz kanamaktadır. Her şehit haberi geldiğinde sözler boğazımızda düğümlenmektedir. Terör nedeniyle büyük acılar yaşayan Türk milleti, bir ve diri olarak yoluna devam etmelidir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet güçlerinin teröre karşı yürüttüğü mücadele kararlı bir şekilde sürdürülmelidir. Büyük Atatürk'ün önderliğinde son devletimizi kuran kurucu kadronun ve aziz şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak, topraklarımızın bütünlüğünü korumak, milletimizin huzurunu sağlamak başta bu ülkeyi yönetenlerin, bu ülkeyi sevenlerin, bu ülkenin ekmeğini yiyen, suyunu içen herkesin boynunun borcudur. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, daha önce defalarca şahit olunduğu gibi bu ülkenin topraklarına kasteden her hain bedelini er ya da geç ödeyecektir."

Atatürk'ün gençliğe çok önem verdiğini de vurgulayan Muammer Öner, Atatürk ve silah arkadaşları ile bu vatan için canını vermiş olan şehitleri rahmetle andıklarını dile getirerek, Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Milli Direnişin Adıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement