19 Personelin 6'sı İçin Karar Verildi! - Son Dakika
Güncel

19 Personelin 6'sı İçin Karar Verildi!

19 Personelin 6\'sı İçin Karar Verildi!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde hakkında işlem başlatılan 19 personelden 6'sı göreve geri döndü.

28.08.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadele tüm hızıyla sürüyor. Öncelikli olarak kamu kurumlarında çalışanlar görevlerinden alınırken bir yandan da gözaltılar ve tutuklamalar devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bir hafta önce gündeme ilişkin konuları değerlendirmek üzere basın açıklaması yaptı. Belediyede 19 kişinin açığa alındığını duyurdu ve ekledi,"İnceleme yürütmüş olduğumuz kişiler kamu görevlisidir. Dolayısıyla soruşturma ve inceleme başlattığımız personeli bizim görevden uzaklaştırmamız gerekiyor. Bu yasal bir durumdur. Burada hiçbir çalışanı zan altında bırakmak amacı değildir. Tedbir amaçlıdır, tedbir alınmıştır. İnceleme başlatılmıştır" dedi.
Hakkında işlem başlatılan 19 personelden 6'sının soruşturma süreci tamamlandı. 6 personele FETÖ/PDY bağlantısı bulunmadığı için tekrar görevleri iade edildi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 19 Personelin 6'sı İçin Karar Verildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement