19 Yaş Altı Kadın Futbol Milli Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı - Son Dakika
Spor

19 Yaş Altı Kadın Futbol Milli Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı

Portekiz'de 4-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elit Tur'da mücadele edecek milli takımın aday kadrosu açıklandı.

24.03.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz'de 4-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elit Tur'da mücadele edecek milli takımın aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Suat Okyar yönetimindeki milli takımın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Meryem Koç (Adana İdmanyurduspor), Gülbahar Özdemir (Ovacık Gençlik ve Spor), Berna Yeniçeri (Konak Belediyespor), Bahar Güvenç, Kübra Berber, Büşra Demirörs, Selin Sivrikaya (1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor), Serra Çağan (Karşıyaka Koleji), Beyza Kocatürk, Demet Bozkurt, Azize Erdoğan (Kireçburnuspor), Selin Ertan (VFL Wolsburg), Dilara Türk (ETSB Würzsburg), Remziye Bakır (FMGET Gençlik ve Spor), Damla Çoban (Eskişehirspor), Ebru Topçu (Konak Belediyespor), Zelal Baturay (Gazikentspor).

Aday kadroya davet edilen oyuncular 30 Mart Pazartesi günü Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Maç programı

Türkiye, 6 grubun yer aldığı elit turda İspanya, Finlandiya ve Portekiz ile 1. Grup'ta yer alıyor.

Milliler, 4 Nisan Cumartesi günü TSİ 16.00'a Finlandiya, 6 Nisan Pazartesi günü TSİ 16.00'da İspanya ve 9 Nisan Perşembe günü de TSİ 18.00'de Portekiz ile karşılaşacak.

Elit turda gruplarını lider bitirecek 6 takım ile en iyi grup ikincisi finallere katılmaya hak kazanacak. Şampiyonaya evsahipliği yapacak İsrail, 15-27 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılacak finallere doğrudan katılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 19 Yaş Altı Kadın Futbol Milli Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement