19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği - Son Dakika
Yerel

19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği

19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği

19.Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği kapsamında ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, Yeşilyurtlulara inanılmaz bir gece yaşattı.

23.06.2013 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği kapsamında ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, Yeşilyurtlulara inanılmaz bir gece yaşattı.

İlçe meydanında gerçekleştirilen halk konserinde Bülent Serttaş, Kahtalı Mıçı ve Özlem Büyük'ün yanı sıra yerel sanatçılar sahne aldı. Yeşilyurtluların büyük ilgi gösterdiği konserde, ünlü şarkıcı Bülent Serttaş birbirinden güzel şarkılarıyla, kendisini izlemeye gelenlere inanılmaz bir gece yaşattı.

Gecede ilk olarak mahalli sanatçılar sahne aldı. Mahalli sanatçıların ardından giydiği yöresel kıyafetle sahneye çıkan güzel şarkıcı Özlem Büyük, Malatya türküleriyle vatandaşları kimi zaman duygulandırdı kimi zamansa halay çektirtti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, konserin ardından Büyük'e çiçek ve kiraz takdim etti.

Sahnede kısa bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yeşilyurtlulara "eğleniyor musunuz?" diye sordu. Vatandaşlardan "evet" yanıtını alan Kavuk, Yeşilyurt halkının her zaman en iyi hizmetlere layık olduğunu ifade ederek, vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.

Büyük'ün ardından sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Kahtalı Mıçı, sevenlerini coşturdu. Her yıl Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği katılan Kahtalı Mıçı, kendisini izlemeye gelenlerden büyük alkış aldı.

Gecenin sonunda ünlü şarkıcı Bülent Serttaş sahneye çıktı. Sempatik tavırları ve esprileriyle Yeşilyurtluların kalbinde taht kuran Serttaş, şarkılarıyla vatandaşlara inanılmaz bir gece yaşattı. Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve iş adamlarıyla birlikte halay çeken Serttaş, Malatya ve Yeşilyurt'u çok sevdiğini söyledi.

Gecede ayrıca Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, sanatçılara ve festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19. Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement