Ayvalıkgücü Belediyespor 19 Yıl Sonra Formalarına Reklam Aldı - Son Dakika
Spor

Ayvalıkgücü Belediyespor 19 Yıl Sonra Formalarına Reklam Aldı

Ayvalıkgücü Belediyespor 19 Yıl Sonra Formalarına Reklam Aldı

Maddi imkansızlıklar nedeni ile 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e düşen Ayvalıkgücü Belediyespor, 19 yıl aradan sonra forma reklamı alarak, moral tazeledi.

11.10.2016 17:26  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1993 yılından buyana forma reklamı almayan Ayvalıkgücü Belediyespor, 19 yıl sonra ilk kez reklama kavuştu. Ayvalık'ta yatırım yapmaya hazırlanan bir zeytinyağı firmasına ait forma reklamı ile takıma desteğe veren iş adamı Ömer Yazgan'ın bu jesti kırmızı-beyazlı camia tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

19 YIL SONRA İLK

Bu sezon yapılan anlaşma gereği '1893 Hasat' göğüs reklamıyla sahaya çıkacak olan Ayvalıkgücü Belediyespor'un yönetimi ise 19 yıl sonra ilk kez forma reklamı almaktan memnun. Konuyla ilgili kulüp binasında yapılan toplantıda, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan iş adamı Ömer Yazgan, tatil amaçlı geldiği Cunda Adası'nı çok beğenerek burada eski bir binayı restore ettirerek butik otel haline getirmeyi hedeflediklerini anlattı.

"ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN"

Butik otelin dışında Cunda Adası'nda iki de dükkan satın alarak iyice Ayvalıklı olduğunu anlatan Ömer Yazgan, "Ayvalıkgücü Belediyespor'a zeytinyağı firmamızın reklamını vererek hem ilçenin zeytin ve zeytinyağının da tanıtımına destek olmaya çalışacağız. Biz Ayvalık'ın güzide kulübü olan Ayvalıkgücü'ne bu desteği kesinlikle reklam amaçlı olarak yapmadık. Sadece Ayvalık'ı seven bir vatandaş olarak ilçemize bir nebze olsun hizmet verebilmek ve çorbada tuzumuz olması amacıyla bu desteği vermeyi uygun gördük" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ayvalıkgücü Belediyespor 19 Yıl Sonra Formalarına Reklam Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement