Adıyaman'da 192 Kişilik Kız Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da 192 Kişilik Kız Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı

Adıyaman\'da 192 Kişilik Kız Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Adıyaman'a 192 kişilik kız öğrenci yurdu yaptırıyor.

13.09.2014 13:29  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da eğitime destek her geçen gün artarken Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Adıyaman'a 192 kişilik kız öğrenci yurdu yaptırılıyor.

Yeni Mahalle'deki yurdun temel atma törenine AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Salih Fırat, Mehmet Erdoğan, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev kutlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Gürkan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Sağlık İl Müdürü Emin Taş, Halk Sağlığı İl Müdürü Mustafa Kutlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşıyla başlandı. Törenin açış konuşmasını yapan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu 2002 yılında buyana Adıyaman'da eğitim ve sağlıkta büyük yol kat ettiklerine hatırlatarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise, "Adıyaman bizim dönemimizle birlikte adete çağ atmıştır eğitim yatırımlarında sağlıkta ve diğer alanlarda büyük işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz çünkü biz millete hizmet vermek için buradayız. Adıyaman için her şeyi yapmaya hazırız ve hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş da konuşmasında, "Ben göreve geldiğimde milletvekillerin ve belediye başkanının bana verdiği desteklerle büyük işlere imza atık. Adıyaman'da derslik sayısı artırdık, ben her Ankara'ya gidişimde milletvekillerin desteklerini gördüm bu yüzden Adıyaman için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim" dedi.

Konuşmaların ardından il protokolü tarafından 192 kişilik kız öğrenci yurdunun temelini atmak için düğmeye basıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da 192 Kişilik Kız Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement