1925 Mersin İdmanyurdu Spor ve Dayanışma Derneği Kuruldu - Son Dakika
Yerel

1925 Mersin İdmanyurdu Spor ve Dayanışma Derneği Kuruldu

1925 Mersin İdmanyurdu Spor ve Dayanışma Derneği Kuruldu

Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu’na destek için Mersinliler kolları sıvadı.

15.02.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu'na destek için Mersinliler kolları sıvadı. Bu kapsamda, 5 bin lira bağışlayacak ve bin 925 üyeden oluşacak 1925 Mersin İdmanyurdu Spor ve Dayanışma Derneği kuruldu.

Mersin İdmanyurdu'na kaynak oluşturma çabaları devam ediyor. Bu kapsamda kurulan ve 5 bin TL bağışlayacak ve bin 925 üyeden oluşacak olan 1925 Mersin İdmanyurdu Spor ve Dayanışma Derneği, kent yöneticileri ve işadamları tarafından hayata geçirildi. Dernek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ve Mersin'in önde gelen iş dünyası kuruluşları ile sivil toplum örgütü yöneticileri olan Sabri Tekli, Şerafettin Aşut, Mehmet Deniz, Mehmet Serkan İzol, Talat Dinçer, Tarık Ciğer, Tufan Ballı, Mehmet Alper Gürsoy, Oğuz Akar Tülücü, Seyfettin Atar, Nesim Ekinci, Hamit İzol, Hüseyin Kış, Ahmet Turan Serttaş, Ahmet Ateş, Ahmet Baran, Senan İdin, Mehmet Can Duman, Engin Şahin, Hikmet Kaya ve Alpay Antmen tarafından kuruldu.

İş Bankası Mersin Merkez Şube'de oluşturulan 6600-3301925 nolu banka hesabına 5 bin TL yatıran herkes derneğe üye olabilecek.

Derneğin kuruluşu ile ilgili bilgi veren Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Tekli, "Amacımız Mersin'de yaşayan bin 925 Mersin İdmanyurdu sevdalısı bularak hem takımımıza ciddi bir gelir sağlamak hem de önümüzdeki yıllarda takımımıza kalıcı gelir elde edilebilecek projeler geliştirmek. Mersin İdmanyurdu büyük bir camia ve bu camianın hak ettiği yerde, yani Süper Lig'de olması en büyük arzumuz. Takımımızın ligde kalabilmesi için Yönetim Kurulu olarak verdiğimiz mücadeleye derneğimiz üyelerini de dahil edeceğiz ve daha katılımcı bir yönetim anlayışı ile Mersin İdmanyurdumuz için elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya çabalayacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1925 Mersin İdmanyurdu Spor ve Dayanışma Derneği Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement