1955 Belediyespor Yönetiminden Birleşme Açıklaması - Son Dakika
Spor

1955 Belediyespor Yönetiminden Birleşme Açıklaması

1955 Belediyespor Yönetiminden Birleşme Açıklaması

Gercüş Bağlarspor ile birleşme kararı alan 1955 Belediyespor Takımı, kararın spor camiasında memnuniyetle karşılandığını duyurdu.

26.04.2016 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1955 Belediye spor, Gercüş Bağlarspor ile birleşme kararı hakkında açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, birleşme sonrasında Batman spor kamuoyuna bir heyecan geleceği belirtildi.

Geçtiğimiz Cuma günü sosyal medya üzerinde Gercüş Bağlarspor'un, 1955 Belediyespor ile birleştiği yönünde çıkan haberlerin ardından Belediyespor yönetimi konu hakkında açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kentin sportif dinamikleriyle ve spor camiasıyla yürütülen görüşmeler sonucunda, kente yeni bir heyecan gelmesi, Batman'da yaşayan sporcuların kendini ifade edebileceği, yeteneklerini sergileyeceği, yeni bir oluşuma ihtiyaç olduğu genel görüşün hakim olmasından sonra, 1955 Batman Belediyespor ile Gercüş Bağlarspor yöneticilerinin bir araya gelerek kentin sporunun gelişmesi, kentte yaşayan gençlerin önünün açılması için sportif güçlerini 1955 Batman Belediyespor bünyesinde birleştirme kararı almıştır. Yereldeki sporcuların öncelikle esas alınacağı bir anlayışla 1955 Batman Belediyespor'un ilkeleri çerçevesinde kentimizdeki, tüm yetenekli gençlerin bir araya geleceği bir alan oluşturma gayreti içine girilmiştir. Gercüş Bağlarspor'un maddi imkansızlıklardan dolayı lige devam edemeyeceği beyan eden dilekçesini Türkiye Futbol Federayonu'na ulaştırmasının ardından 26.04.2016 saat14:00 oynanması gereken Bal ligine yükselme müsabakası sistemden kaldırılmıştır. 2016/2017 futbol sezonunda oluşturulacak iyi bir ekiple Batman'ı 1955 Batman Belediyespor olarak Bölgesel Amatör liginde temsil edeceğimizi belirtiyoruz" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 1955 Belediyespor Yönetiminden Birleşme Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement