1969 Siirtspor Düzenlenen Törenle Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

1969 Siirtspor Düzenlenen Törenle Tanıtıldı

1969 Siirtspor Düzenlenen Törenle Tanıtıldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor’un ligden çekilerek amatöre düşmesiyle alternatif olarak 1969 Siirtspor takımı kuruldu.

08.02.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'un ligden çekilerek amatöre düşmesiyle alternatif olarak 1969 Siirtspor takımı kuruldu. Takım, yeni sezonda yerli sporcularla lige girecek.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Osman Ören ve Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın katılımıyla düzenlenen törenle kurulan takım basına tanıtıldı. Atatürk Bulvarı Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü karşısındaki binada düzenlenen törende konuşan 1969 Siirtspor Kulüp Başkanı Hasret Erik, yeni kurulan takımın lige Siirtli genç yeteneklerle gireceğini söyledi.

Erik, "İçinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligden çektirilen Siirtspor'un amatör spora düşmesiyle yeni bir alternatif ürettik. Bu amaçla sıfırdan bir takım kurmak yerine daha önce Kartalspor'un ismini 1969 Siirtspor olarak değiştirerek yola çıktık. Valimiz Ahmet Aydın'ın da desteğiyle kurulan takıma Şirzat Çoktur, Sedat Amcaoğlu, Rıdvan Pelen'i takım hocaları olarak tuttuk. Ömer Deniz, Tekin Babaoğlu, Serkan Tren, Burak Koyuncu, Yusuf Arca ve Nedim Gül ise takıma gönüllü antrenör olarak yardımcı olacaktır. Ayrıca takıma daha önce Siirtspor'un altyapısında oynayan genç yerli futbolcularımız olan Muhammet Elçi, Yunus Gerçek, Orhan Tuğrul, Caner Günç, Okan Danış'ı transfer ettik. Amacımız yeni sezonda futbola heyecan getirmektir. Tüm Siirtli sporseverlerden destek bekliyoruz" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1969 Siirtspor Düzenlenen Törenle Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement