1971 Mezunu Emekli Hava Astsubaylar Havran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

1971 Mezunu Emekli Hava Astsubaylar Havran'ı Ziyaret Etti

1971 Mezunu Emekli Hava Astsubaylar Havran\'ı Ziyaret Etti

Hava Kuvvetleri İzmir Gaziemir Hava Teknik Okulları 1971 mezunları emekli Astsubaylar aileleri ile birlikte Balıkesir’in Havran İlçesini ziyaret ettiler.

03.11.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava Kuvvetleri İzmir Gaziemir Hava Teknik Okulları 1971 mezunları emekli Astsubaylar aileleri ile birlikte Balıkesir'in Havran İlçesini ziyaret ettiler.

Belediye Başkanlığını da ziyaret eden guruba Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçenin tarihi hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Emin Ersoy Havran'ın köklü bir tarihe sahip olduğunu belirterek "Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır" dedi. Ersoy Tescilli tarihi binaların çokluğunu ifade ederek "Havran'ın her caddesi her sokağında buram buram tarih yatar" dedi.

Ersoy Büyükşehir olduktan sonra köylerin mahalleye dönüştüğünü ifade ederek "Belediye olarak hizmet alanımız genişledi İlçe merkezi 10 bin, mahalleler ile birlikte 30 bin nüfusa hizmet veriyoruz. Havran'ı marka şehir haline getirmek için önemli projeler hazırlıyoruz. Yaşanabilir Havran için var gücümüzle çalışmaktayız" dedi. Grup üyeleri belediye başkanına çiçek takdim ederken, Başkan Emin Ersoy ise Havran'ı tanıtan kitap broşür ve benzeri tanıtıcı ürünlerden oluşan çanta hediye etti.

Grup üyeleri son olarak Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı'nın kabrini ve anıt müzeyi ziyaret ettiler. Gaziemir Hava Teknik Okulları 1971 mezunları "Belediye Başkanı Emin Ersoy'un misafirperverliğinden memnun kaldıklarını dile getirerek Havran'dan güzel anılar ile ayrılıyoruz" dediler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1971 Mezunu Emekli Hava Astsubaylar Havran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement