1eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Nürnberg?de Türk Vatandaşlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

1eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Nürnberg?de Türk Vatandaşlarıyla Buluştu

1eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Nürnberg?de Türk Vatandaşlarıyla Buluştu

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Nürnberg'de Türk vatandaşlarıyla buluştu ALMANYA Nürnberg Avrupa Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) davetlisi olarak bu kente gelen Eski Adalet Bakanı AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ilk olarak UETD yönetim kurulu üyesi Orhan Orhan'a ait İstanbul Lokantasında verilen kahvaltıya katıldı ve ardından Maritim Otel'de 'Halk Buluşması' adı altında yapılan toplantıda Türk vatandaşlarına hitaben bir konuşma yaptı.

13.04.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Nürnberg'de Türk vatandaşlarıyla buluştu

ALMANYA Nürnberg Avrupa Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) davetlisi olarak bu kente gelen Eski Adalet Bakanı AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ilk olarak UETD yönetim kurulu üyesi Orhan Orhan'a ait İstanbul Lokantasında verilen kahvaltıya katıldı ve ardından Maritim Otel'de 'Halk Buluşması' adı altında yapılan toplantıda Türk vatandaşlarına hitaben bir konuşma yaptı. Toplantıda Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya, Konsolosluk Ataşeleri, Türk Sivil Kuruluş Başkan ve temsilcileri ile Türk vatandaşları hazır bulundu.

THY BİLETİ UCUZLASIN

Açış konuşmasını yapan Nürnberg UETD Başkanı Yılmaz Deliorman Yurt dışındaki Türklerin sorunlarını dile getirerek, Çifte vatandaşlık için çare bulunmasını ve THY biletinin ucuzlatılmasını talep etti.

GEÇMİŞTEKİ HÜKÜMETLER SORUNLARA EĞİLMEDİ

Toplantıda söz alan AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Konya Milletvekili Harun Tüfekçi de geçmişteki hükümetlerin yurt dışındaki vatandaşlarımızın sorunlarına eğilmediğini, bunun Ak Parti Hükümeti ile değiştiğini ve vatandaşlarımıza sahip çıkıldığını söyledi.

SİZLER TÜRKİYENİN ZENGİNLİĞİNİN BİRER PARÇASISINIZ

Bekir Bozdağ konuşmasında 7 Haziran seçimlerine atıfta bulunarak, herkesin mutlaka sandığa gitmesi çağrısında bulundu. Bozdağ şöyle konuştu:

'Sizleri kendi adıma ve Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz adına selamlıyorum. Onların selamlarını iletiyorum. Sizler Türkiye'nin zenginliğinin birer parçasısınız. Örgütlü olursanız sesiniz daha gür çıkar. Sizlerin güçlenmesi halkında daha güçlenmesi anlamına gelir. Sizleri yakından takip ediyoruz. Hükümetler sizleri yardıma çağırdığı zaman yardıma koştunuz ve dövizlerinizle katkıda bulundunuz. Eğer bugün güçlü bir Türkiye varsa bunda tereddütsüz sizlerin katkıları vardır.'

YARINLARI BIRAKIP BUGÜNE BAKALIM

Bekir Bozdağ, konuşmasında yarınları bırakıp bugünlere bakılması gerektiğine işaret ederek, 'Güçlü Türkiye'nin etrafında savaşlar var. Buna rağmen Türk ekonomisi sapa sağlamdır' dedi. Bozdağ, oylarının artığını belirterek, 'Vatandaş bizim yüzümüze bakarak oy vermedi. Bizim başarımıza oy verdi' şeklinde konuştu

HDP BARAJI GEÇERSE OY KAYBEDERİZ SANIYORLAR

Bekir Bozdağ, 'HDP'nin barajı geçmesi veya geçememesi halinde kaos yaratılmak isteniyor. Bunun için el birliği ile çalışıyorlar. Paralel yapı bu gayret içinde. Buna müsaade etmeyeceğiz' dedi. Bekir Bozdağ, her şeye rağmen yollarına devam edeceklerini anlatarak, 'Cumhurbaşkanımız Tayip Erdoğan'a diktatör diyorlar öyle olsa böyle diyebilirler mi" diye sordu.

SORULARA CEVAP VERDİ

Bekir Bozdağ, konuşmasının ardından sorulara cevaplar vererek, çifte vatandaşlık için çalışmalar yaptıklarını yineledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Nürnberg?de Türk Vatandaşlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement