1üniversiteliler Medyanın En İyilerini Seçti - Son Dakika
Güncel

1üniversiteliler Medyanın En İyilerini Seçti

Medya ve Yeni Medya 2012 ödüllerinde Doğan Tv Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a da "medya ve yeni medya öncüsü üstün başarı ödülü" verildi.Haber.

30.04.2013 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya ve Yeni Medya 2012 ödüllerinde Doğan Tv Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a da "medya ve yeni medya öncüsü üstün başarı ödülü" verildi.

Haber: Pınar ÇITAK KOYGUN - Kamera: Özgür ARSLAN/ İSTANBUL DHA

"Medya ve Yeni Medya 2012" ödülleri sahiplerini buldu. Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu ve AG Platform Araştırma şirketiyle ortaklaşa yürütülen çalışma sonucu Türkiye genelinde bin 250 üniversite öğrencisi arasında bir anket düzenlendi. Anket sonucunda medyanın en iyileri belirlendi. Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törende ödülleri sahiplerine verildi. Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, 'medya ve yeni medya öncüsü üstün başarı' ödülüne hak kazandı. Hürriyet gazetesi 'en iyi gazete' ödülünü alırken, 'en iyi röportajcı' ödülünün sahibi ise Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman oldu.

HAKLA İLİŞKİLER ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ BETÜL MARDİN'E Sunuculuğunu Gülgün Feyman'ı yaptığı ödül töreninde medya dünyasının önemli isimleri ödül aldı. Törende bir konuşma yapan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Prof. Dr. Nüket Güz, "Bin 250 öğrenci seçildi. Türkiye'nin dört bir yanından sayfalarca sorular yollandı. Çoğu çok sinirlendi. Bazıları hepsini ciddi ciddi yazıp altına notlar da yazdı. Bunu ciddice AG platform çözümledi inceledi. Medya çok önemli yeni medya ondan da önemli" diye konuştu. Törende ilk olarak 'Halkla ilişkiler üstün başarı' ödülü Betül Mardin'e verildi. Mardin, "Ön yargıyı hoşgörüye, düşmanlığı anlayışa, ilgisizliği ilgiye, bilgisizliği de donanıma değiştiren mesleğim halkla ilişkilere hoşgeldiniz. Ben buraya geldim. Halkla İiişliler adına geldim. Benim için çok önemli bir meslek. Sizin gibi gençlerin bu mesleğe göz atmaları bile çok önemli. Aslında bütün adımlarımızı bununla halledebiliriz " dedi. 'En iyi sabah programı' ödülü, 'Çalar Saat' programı sunucusu Fatih Portakal'a verildi. Portakal, " Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

'En iyi kadın oyuncu' ödülü Bade İşçil'e verildi. İşçil, "Oylarını kullanıp bu ankete katılan bütün gençlere çok teşekkür ederim. Ben bu sene ilk ödüllerimi alıyorum. Gerçekten çok teşvik edici ve büyük bir zevk " diye konuştu. 'En iyi kadın şarkıcı' ödülü ise Göksel'in oldu. Ödülünü alan Göksel, " Çocukluğumdan beri çalışmayı çok seviyorum. Boş duramıyorum. Bu sene özellikle yıllardır verdiğim emeğin karşılığını aldığımı bu ödüllerle hissetmeye başladım " dedi. Gazeteci Coşkun Aral'a ise, 'en iyi belgesel yapımcısı' ödülü verildi. Aral, " Ben ilk ödülümü hocamdan almıştım Ödüle doymadık devam ediyoruz, bu ödüle bizi layık görenler adına teşekkür ediyorum. Nice ödüllere diyorum " şeklinde konuştu. 'En iyi sporcu' ödülü ise Galatasaraylı Burak Yılmaz'a verildi. Burak Yılmaz, " Hepinizin farklı farklı meslek grupları var. Benim mesleğim de futbol oynamak . Sizlere mesleğimi daha iyi sunmam adına bu ödül çok güzel bir teşvik ve gurur. Bu gururu bana yaşatanlar için çok teşekkür ediyorum " dedi.

'En iyi röportaj' dalında ödül Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman'ın oldu. Ayşe Arman, " Röportaj yamayı çok seviyorum. Çünkü tutkuyla yapıyorum. Bence neyi hayatta tutkuyla yapıyorsanız o iyi oluyor " dedi. 'En iyi yarışma programı' dalında ' Ben Bilmem Eşim Bilir ' programı ödüle değer görüldü. Ödülü sunucu İlker Ayrık adına D Yapım Kurumsal İletişim Müdürü Aslı Başar aldı. 'En iyi bilgi yarışması' programı sonucusu ödülü ise Kenan Işık'a gitti. Işık, ödülünü alırken, " Tabii ki arka planda çalışan rejisörden kameramanına kadar herkesin çok emeği var. Çok teşekkür ediyorum " diye konuştu Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisi 'en iyi komedi dizisi' ödülünü aldı. Ödülü dizide Zerrin karakterini canlandıran Derya Karadaş aldı.

MEDYA VE YENİ MEDYA ÖNCÜSÜ ÖDÜLÜ ARZUHAN DOĞAN YALÇINDAĞ'A VERİLDİ En iyi edebiyat yazarı ödülüne ise Ayşe Kulin layık görüldü. Kulin ödülünü alırken, " Bin 250 arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Bu bana bir kitap daha yazmak için bir mesajsa, koşa koşa eve gidiyorum " dedi. En iyi köşe yazarı ödülü Can Dündar'a verilirken, en iyi gazete ödülü ise, Hürriyet'in oldu. Hürriyet adına ödülü Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Asmaz aldı. En iyi anchorman ödülü Ali Kırca'nın oldu. Kırca yaptığı konuşmada, " Hayatta aldığımız değil verdiğimiz ödüller önemlidir. Ben de demokrasi adına insanca yaşam adına ben de birşeyler verebildiysem, bu benim için çok önemli " diye konuştu. Üstün başarı ödülleri dalında 'medya ve yeni medya öncüsü üstün başarı' ödülü Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a verildi. Yalçındağ'ın kürsüden mesajını ileten Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Asmaz, "Kendisi çok teşekkür ediyor. Kendisi Londra'da Türkiye adına bir konferansta. Gelip gençlerle sohbet etmeyi çok arzu ediyor" diye konuştu. Müzik yayım ve yapımcılığı üstün başarı ödülü ise DMC (Doğan Music Company) Genel Müdürü Samsun Demir'e verildi. Demir, ödül için teşekkür ederek, "Bu ödül bizim için çok önemli çünkü Doğan Müzik adına son 7 yılda aldığımız 50. ödülümüz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1üniversiteliler Medyanın En İyilerini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement