1v1y.Com,Rengarenk Bilekliklerle Koruncuklara Umut Oluyor - Son Dakika
Güncel

1v1y.Com,Rengarenk Bilekliklerle Koruncuklara Umut Oluyor

İçinden Moda Çıkan Alışveriş Sitesi 1V1Y.COM, korunmaya muhtaç çocukların iyiliği için faaliyetlerini sürdüren Koruncuk Vakfı ile iş birliği yaptı.

23.04.2014 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siz de 1V1Y.COMalışverişlerinizde sepetinize ekleyeceğiniz Koruncuk bileklikleriyle çocukların geleceğe umutla bakmasına destek olabilirsiniz.

İçinden Moda Çıkan Alışveriş Sitesi 1V1Y.COM, Koruncuk Vakfı ile yaptığı iş birliğiyle, korunmaya muhtaç çocukların daha iyi şartlarda yaşamasına destek olmayı amaçlıyor.

1V1Y.COM alışverişlerinizde sepetinize ekleyeceğiniz Koruncuk bileklikleriyle, her çocuğun sevgi dolu ve daha iyi şartlarda yaşayabilmesi, eğitim görebilmesi ve sosyal imkanlardan yararlanabilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Koruncuk Vakfı'na destek olabilirsiniz.

Baharın en güzel renkleriyle hazırlanmış Koruncuk bilekliklerinin tüm geliri, sizin adınıza Koruncuk (Korunmaya Muhtaç Çocuklar) Vakfı'na aktarılıyor. Üstelik 1V1Y.COM'da yer alan bilgi metni ve rengarenk bileklikler aracılığıyla çevrenizdekileri de Koruncuk Vakfı hakkında bilgilendirebilir; Koruncuk elçisi olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1v1y.Com,Rengarenk Bilekliklerle Koruncuklara Umut Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement