Sezen Aksu Bodrum'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sezen Aksu Bodrum'da Hayranlarıyla Buluştu

Sezen Aksu Bodrum\'da Hayranlarıyla Buluştu

Bodrum'da Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Sezen Aksu hayranlarıyla buluştu.

30.08.2014 10:58  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da SEZEN AKSU RÜZGARI

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Sezen Aksu hayranlarıyla buluştu. Sıcak havadan bunalan Aksu, yaptığı esprilerle hayranlarını gülme krizine soktu. Sevilen şarkılarıyla kimi zaman duygulandıran Minik Serçe, 2 saat boyunca Bodrumlulara güzel bir gece yaşattı.

Minik Serçe lakaplı Türk pop müziğinin güçlü sesi Sezen Aksu, Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı. Konseri izlemek için Antik Tiyatro'ya akın eden hayranları kapıda 500 metreye varan kuyruklar oluşturdu. Saat 21.00'de başlaması gereken konser, bu nedenle 45 dakika gecikmeli başladı. Konseri yeni evli çift Sarp Leventoğlu ve Birce Akalay, sanatçı Ege, Yeliz Yeşilmen'in de aralarında bulunduğu 2 bin 500 kişi izledi. Konserine Aksu, single albümünde yer alan 'Yeni ve Yeni Kalanlar' şarkısıyla başladı. Basın mensuplarına 'Unuttun mu Beni' ve 'Pardon' isimli iki şarkıda çekim izni verildi. Minik Serçe, şarkı aralarında yaptığı esprilerle sevenlerini kahkahaya boğdu. Hayranlarına keyifli ve eğlenceli bir konser yaşattı. Konserinin ilk bölümünde turuncu renkli uzun bir elbiseyle sahneye çıkan Aksu, 'Değer mi hiç', 'Yol Arkadaşım', 'Sarı Odalar', 'İkili Delilik', 'Eskidendi', 'Keskin Bıçak' ve 'Rakkas' gibi hafızalarda yer eden şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.

"AY YANIYORUM YA BU NE"

Hava sıcaklığından şikayet eden Aksu, "Vantilatörler çalışıyor mu? Hiç hissetmiyorum yaa. Ay yanıyorum ya bu ne. Ay çok sıcak yemin ediyorum. Zaten sıcak sevmem. Bi de sonradan başka sıcaklarda bastı. İyice asabım bozuk. Ay hep böyle gülün inşallah. Siz güldükçe yüreğim yağ bağlıyor. Annemin lafıdır. Şarkı söylemekten daha çok seviyorum sizi güldürmeyi. Malum gündem canavarı ülkemizde gülünecek zaman çok az olduğu için benim için çok önemli. Yaptığım işin en önemli kısmı sizin yüzünüzü güldürebilmek. Onunla zaten idare edeceksiniz" dedi. Aksu, Piyanist Fahir Atakoğlu'na sürekli esprileriyle takıldı. Müziğin çalınmasını istediği sırada Atakoğlu'na sürekli, "Banderas gir, yakışıklı" diye hitap etti.

SAHNEDEKİ RUH HALİNİ ANLATTI

Zayıfladığı için elbisenin düştüğünü belirten ve onun yaşındaki bir kadının dikkatli giyinmesi gerektiğini söyleyen Aksu, "Öyle bir babam vardı ki, o baba yüzünden aklım başımda kalmak zorunda kaldı. Yoksa bu o kadar ilginç bir şey ki sahneye çıkan insanların ruh dünyası. Gerçekle bağlantıları zayıf. Kafadan kabul edeceksiniz. Hayalle gerçek arasında işte öyle. Ne olursa olsun kendilerini ortaya atmak isterler. Kendimi de tahlil ederek söylüyorum. İçgüdüsel bir şey ama zaten bunu bir çocuklar yapar. Vardır ya misafir gelince hemen bir takla atar, oynamaya kalkar. Birde bir türlü yetişkin olamayan bizim cins. İlla bir masanın üstüne çıkıp oynayasımız vardır bizim" dedi.

TUĞÇE KAZAZ OLACAĞIM YAKINDA.

Bir hayranının '20 yıl öncesine dönmüşsün' diye seslenmesi üzerine keyiflenen Aksu'nun, "Bak neden ben sana hemen söyleyelim. Habire ameliyat oluyorum biliyorsunuz. Karnım içime kaçtı. Tuğçe Kazaz olacağım yakında. 37 yaşındaydım rahmimi aldılar. Sonra pankreasın yarısı gitti. Sonra kalın bağırsağımdan ciddi bir bölüm aldılar. Meğer o ne büyük bir çileymiş. Ben normal bir hayat nasıl olur, bilmiyordum. Normalimdi yani o benim. Bende ondan sonra bir erime, bir bel içeri girsin, kalça çıksın. Bana bir şeyler oldu. 20 yaşıma mı geldim. Ay ne sevimli. Eskiden kadınlar böyle idi. Şimdi hepinize geldi bu hal. Güzellik deyince düşer bayılırız. Şimdi adamlarda böyle oldu. Neler biliyorum neler" diye konuşması kahkahalara yol açtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sezen Aksu Bodrum'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak
    19:51 TEİS Genel Başkanı: Mide ilaçlarına ilişkin karar eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak

    Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mide ilaçlarına ilişkin kararıyla ilgili, 'Tasarruf amacı ile yapıldığı iddia edilen bu uygulamalar, eşdeğer ilaç uygulamasını, dolayısıyla da eşdeğer ilaç kavramını ve yerli ilaç üretimine olan güveni sarsacak yanlış uygulamalardır' dedi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf Buluşması'na katıldı
    19:49 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf Buluşması'na katıldı

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) tarafından düzenlenen 'Esnaf Buluşması'na katıldı. Tugay, İzmir'in su ihtiyacı ile ilgili projelerini anlattı ve musluktan rahatça içilebilecek, tadı güzel suyun akacağını söyledi.

  • TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu
    19:47 TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu

    Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) mart ayı Meclis Toplantısı'nda, Trabzon'un gelişimi için talepler ve beklentiler dile getirildi. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, istihdamı artırıcı projelerin desteklenmesi, turizme yeni destinasyonlar kazandırılması, gastronomi turizmine katkı sunulması gibi konuların önemine vurgu yaptı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ise seçim kampanyası süresince belediye başkan adaylarıyla görüşerek taleplerini ilettiklerini ve bu vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.


Advertisement