2. Abdülhamid'in Torunu: Ölüm Tehditleri Alıyorum, Davacı Olacağım - Son Dakika
Magazin

2. Abdülhamid'in Torunu: Ölüm Tehditleri Alıyorum, Davacı Olacağım

Nilhan Osmanoğlu, kendisine canlı yayında hakaret eden Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil'den davacı olacağını ve referandumda "Evet" diyeceği için ölüm tehditleri aldığını söyledi.

11.02.2017 00:37  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultan 2. Abdulhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nun " Galatasaray'a ait olan Suada bizim" açıklaması Halk TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın Halk Arena'sı programında konu edilmişti.

"UĞUR'LA ZİYARETE GİDECEĞİZ"

Osmanoğlu'nu gündeme getiren ikiliden Yılmaz Özdil, telefonla bağlanan Müjdat Gezen'e; "Bir tane sultan var bugün Sultan Abdülhamid'in torunu. Onun aslında bir dükkanı varmış ben bugün öğrendim. Sana oradan bir saltanat fesi alıp Uğur'la (Uğur Dündar) ziyarete geleceğiz." dedi.

Sonrasında konuşma şu şekilde devam etti:

Müjdat Gezen: Bekliyorum. Ayrıca Yılmaz ben kadını beğendim yahu.

Yılmaz Özdil: Ada'yı veresin mi geldi abi?

Müjdat Gezen: Ada'yı değil ama neyse sonra konuşuruz.

REFERANDUMDAN SONRA DAVACI OLACAK

Sultan 2. Abdulhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu da Beyaz TV'de yayınlanan "Dinamit" programına telefonla bağlandı. Osmanoğlu, kendisiyle ilgili rencide edici ifadeler kullanan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen hakkında davacı olcağını söyledi.

Ancak Osmanoğlu 2 ay içerisinde davacı olmayacağını çünkü, davacı olması halinde, bu konunun referandumda malzeme edileceğini söyledi. Osmanoğlu, davasının referandumda "Hayırcı" blok tarafından malzeme olarak kullanılmaması için 2 ay davacı olmayacağını ekledi.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Öte yandan Nilhan Osmanoğlu, anayasa değişikliği referandumunda "Evet" oyu vereceğini açıkladıktan sonra ölüm tehditleri aldığını söyledi.

2. Abdülhamid\'in Torunu: Ölüm Tehditleri Alıyorum, Davacı Olacağım

Son Dakika Magazin 2. Abdülhamid'in Torunu: Ölüm Tehditleri Alıyorum, Davacı Olacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement