2.amatör Küme Büyükler Ligi 4.hafta - Son Dakika
Yerel

2.amatör Küme Büyükler Ligi 4.hafta

2.amatör Küme Büyükler Ligi 4.hafta

Hafta sonu yapılan açık öğretim sınavlarından dolayı Perşembe gününe alınan 2.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde 4.hafta maçları oynandı.

24.04.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu yapılan açık öğretim sınavlarından dolayı Perşembe gününe alınan 2.Amatör Küme Büyükler Ligi'nde 4.hafta maçları oynandı. Her iki grupta da liderliklerini sürdüren Pütürge Belediyespor ile Karakavakspor 4'te 4 yaparak puan kaybı yaşamadı.

2.Amatör Küme Büyükler Liginde 4.hafta karşılaşmaları dün oynandı. Toplam 7 karşılaşmadan 5'i şehir merkezinde oynanırken birer maç ise Hekimhan ve Pütürge'de oynandı. Her iki grupta da 27 golün atıldığı karşılaşmalar sonucunda liderler değişmedi. A Grubunun lideri Karakavakspor, Sancaktar'ı 5 - 1 gibi farklı bir sonuçla mağlup edip liderliğini sürdürürken 4'te 4 yaptı.

B Grubunda lider Pütürge Belediyespor ise sahasında karşılaştığı 1932 Malatyagücü'nü 2 - 1 ile geçerek 4. maçında 4. galibiyetini aldı. namağlup yoluna devam eden Pütürge Belediyespor ve Karakavakspor takımları sezon sonunu lider tamamladıkları takdirde şampiyon olarak 1.Amatör Küme Büyükler Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanacak.

2.Amatör Küme Büyükler Ligi'nde 5.hafta karşılaşmaları hafta sonu Pazar günü oynanacak. Ligde 4. Hafta oynan maçların sonuçları ise şöyle:

Arguvan Belediyespor-Darendespor: 2-1

Ataköyspor-1966 Malatya Gençlik: 3-1

Sancaktarspor-Karakavakspor: 1-5

Yeni Balabanspor-Çöşnük Gençlik: 5-1

Malatya İdmanyurdu-Polat Belediyespor: 2-0

Pütürge Belediyespor-1932 Malatya Gücü: 2-1

Hekimhanspor- Konak Belediyespor: 2-5 - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2.amatör Küme Büyükler Ligi 4.hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement