2 Ayrı Cinayetin Ardından Paraları Harcayınca Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

2 Ayrı Cinayetin Ardından Paraları Harcayınca Yakalandılar

2 Ayrı Cinayetin Ardından Paraları Harcayınca Yakalandılar

Sakarya'da 2 ayrı cinayette 3 vatandaşı öldüren, 2 kişi öldürdükleri kişilerin üzerlerinden çaldıkları ve gasp ettikleri paraları aşırı derecede harcayınca yakalandılar.

14.06.2016 15:12  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 2 ayrı cinayette 3 kişiyi öldüren, 2 gasp ve 1 hırsızlık olayına karışan 2 kişi öldürdükleri kişilerin üzerlerinden çaldıkları ve gasp ettikleri paraları harcarken dikkat çektiler. Olay yerlerinde cep telefonları ile görüşme yapmaları, araçları, aşırı harcama yapmaları tespit edilen Sapanca'da berberlik yapan kişi ile arkadaşı tutuklandı.

ÖLDÜRÜP PARALARINI ALMIŞLAR

Sapanca'da, 4 Nisan'da Fevziye Mahallesi'nde meydana gelen olayda Hanlar Başak ve oğlu Çetin Başak evlerinde, 24 Nisan'da ise Ali Sarı evinin önünde tabanca ile vurularak öldürülürken, üzerlerinde bulunan paraları alındı. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı 2 cinayet ve bölgede yaşanan 2 gasp ve bir hırsızlık olayının aydınlatılması için 3 ayrı ekip oluşturarak araştırma yaptı. Olaylarda kullanılan araçlara benzer özellik gösteren yaklaşık 5 bin aracın TEM Otoyolu gişelerinden geçişi incelenerek, Sakarya, Kocaeli ve Düzce'de bulunan 250 araç kiralama firması ile görüşme yapılarak kiralanan araçların listeleri çıkarıldı. Ayrıca bölgede bulunan baz istasyonlarından olay tarihlerinde görüşme yapılan 3 bin 345 cep telefonunun numaraları incelendi.

2 Ayrı Cinayetin Ardından Paraları Harcayınca Yakalandılar

AŞIRI HARCAMA YAPINCA YAKALANDILAR

Jandarma, cinayet şüphelileri olarak Orkan Şahin, Bilal Kahraman ile S.Ş.'yi takibe aldı. Sapanca'da berberlik yapan Orkan Şahin ile işsiz olan Bilal Kahraman'ın işledikleri cinayetler sırasında bilinmeyen bir miktarda aldıkları paralar ile gasp olayında elde ettikleri paralarla aşırı harcama yaptıkları tespit edildi. Tüm delillerin toplanılmasının ardından gözaltına alınan Orkan Şahin ve Bilal Kahraman sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. S.Ş. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Orkan Şahin ve Bilal Kahraman'ın işledikleri cinayetlerin ardından jandarmanın suç mahalindeki araştırmasını görmek için olay yerine gittikleri belirtildi.

2 Ayrı Cinayetin Ardından Paraları Harcayınca Yakalandılar

2 Ayrı Cinayetin Ardından Paraları Harcayınca Yakalandılar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Ayrı Cinayetin Ardından Paraları Harcayınca Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Telada: Öldürün milletin cani kac kurus ki 10 sene yat çik 3 ogun yemek.hergün banyo. 80 0 Yanıtla
  • kanakan: Basbakan ben olsam direk cinayetten gireni idam ederim vincle sallandiririm acina yok kana kan 50 0 Yanıtla
  • kalderon: sorsan delikanlıyız derler............................ kansızlar 31 0 Yanıtla
  • erkek: Seriat olsa bunlarin ayni sekilde oldurulmeleri lazim..neden allahin kanunlarindan korkuluyor neden uygulanmiyor..seriat olsa bak kimse birsey yapiyormu. 23 6 Yanıtla uk: seriat olan ulkelere bak, sabah cikinca aksam eve donemiyorsun! 7 10 !!!!!!: Yani şeriat gelse Allah ın emrettiği kurallar mı gelecek sanıyorsun hayır sadece sonradan insanların kendi çıkarlarına göre uydurdukları kurallar gelecek. Şu anda hangi müslüman ülkede Allah ın emrettiği kurallar uygulanıyor ki uygulanmış olsa idi müslümanlar bu durumda olmazdı 6 1
  • osmanlı: Kardeşim bu ne ya herkes bir biri olduruyor ne zaman gelecek Rabbimizin Şeriat kanunları zaman asılacak bu neyeduğu belirsiz mahlukatlar 13 12 Yanıtla
  • gakgoş: şu yaratıkların tipine bakarmısınız 23 0 Yanıtla
  • Sz: Suratlarında meymenet yok. Allah bunlar gibi canilerden herkesi korusun 17 1 Yanıtla
  • wwq: tekkursunlavurup atacaksıncukura 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement