Manisa'da 2 Bileziğini Dolandırıcıya Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da 2 Bileziğini Dolandırıcıya Kaptırdı

Manisa\'da 2 Bileziğini Dolandırıcıya Kaptırdı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 66 yaşındaki Rahime Akçınar, hacca gidişine yardımcı olunacağı yalanıyla kendisini kandıran bir dolandırıcıya iki burma bileziğini kaptırdı.

19.11.2015 16:48  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde 66 yaşındaki Rahime Akçınar, hacca gidişine yardımcı olunacağı yalanıyla kendisini kandıran bir dolandırıcıya iki burma bileziğini kaptırdı. Ortadan kaybolan dolandırıcının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Kurşun Sokak'ta oturan Rahime Akçınar, iddiaya göre hacca  gitmesine yardımcı olacağını söyleyen tanımadığı bir kişiye 'okuyup üflemesi için' 2 burma bileziğini verdi. Bilezikleri alan kişi daha sonra koşarak ortadan kayboldu. Bunun üzerine Akçınar, polise başvurup şikayetçi oldu. Dolandırıcının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yaşadıklarını anlatan Rahime Akçınar, "'Sen hacca gitmek istemiyor musun? diye sordu. 'Yanında değerli bir eşyan varsa ver, okuyayım sen de git' dedi. Kolumda bulunan iki burma bileziğimi verdim ve alır almaz kaçarak uzaklaştı." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da 2 Bileziğini Dolandırıcıya Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement