2 Boşanmadan 1'nin Sebebi Whatsapp! - Son Dakika
Teknoloji

2 Boşanmadan 1'nin Sebebi Whatsapp!

2 Boşanmadan 1\'nin Sebebi Whatsapp!

WhatsApp artık ciddi bir boşanma sebebi.

12.11.2014 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Biliyoruz, geçtiğimiz gün WhatsApp'a gelen 'mavi tik' özelliğinin ilişkileri bitirebileceğinin söylenmesine gülüp geçmiştiniz ancak görünüşe göre bu oldukça ciddi bir konu. The Times'a konuşan İtalyan Aile Avukatları Birliği başkanı Gian Ettore Gassani, bu konuda oldukça çarpıcı bir rapor sundu.


Gian Ettore Gassani'nin belirttiğine göre, İtalya'da boşanma davalarının yaklaşık yüzde 40'ında WhatsApp mesajları delil olarak gösteriliyor. Ya da bir başka deyişle İtalya'da çiftlerin boşanmasında büyük oranda WhatsApp rol oynuyor.


Öte yandan sosyal medyanın insanların ilişkilerini zedelediğinden bahseden Gassani, WhatsApp'ın ise bu anlamda başı çektiğini söylüyor. Zira WhatsApp, insanlara oldukça hızlı bir iletişim imkanı sunuyor. Hal böyle olunca insanlar birden fazla kişi ile iletişim kurup birbirlerini bu şekilde kolayca aldatabiliyorlar.


Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'a gelen 'mavi tik' özelliğine de değinen Gassani, bu özellik ile insanların birbirlerine WhatsApp'tan daha zor yalan söyleyeceklerini ve bu özelliğin ilişkileri daha da zedeleyebileceğini söyledi. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 2 Boşanmadan 1'nin Sebebi Whatsapp! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement