"2. Bursa Kastamonu Günleri" ve "Bursa Kastamonu Evi Projesi" Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

"2. Bursa Kastamonu Günleri" ve "Bursa Kastamonu Evi Projesi" Tanıtım Toplantısı

"2.Bursa Kastamonu Günleri" ve "Bursa Kastamonu Evi Projesi" düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

24.12.2012 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"2. Bursa Kastamonu Günleri" ve "Bursa Kastamonu Evi Projesi" düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Kastamonu ve Çevre İlleri Derneği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, kaymakamlar, belediye başkanları ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Vali Bektaş, toplantıda yaptığı konuşmada, geçen yıl düzenlenen Bursa Kastamonu günlerinin çok güzel geçtiğini söyledi.

Kastamonu turizmi açısından bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu ifade eden Bektaş, "Kastamonu'nun turizm konusunda büyük bir potansiyeli var. Bu tarz etkinliklerin, turizmimize katkısı çok önemli. Bu yılki etkinliklerde de üzerimize düşen neyse bunu yerine getireceğiz. Bu faaliyetlerde emeği geçen dernek yönetimini ve üyelerini kutluyorum" dedi.

Dernek Başkanı İsmail Tiftik de, Kastamonu isminin Bursa'da artık bir marka haline geldiğini ifade ederek, artık Kastamonu'nun haritadaki yeri bilindiğini belirtti.

Yapılan tanıtım sayesinde artık hiç kimsenin 'Kastamonu'da deniz var mı-' diye sormadığını aktaran Tiftik, şöyle konuştu:

"Artık, 170 kilometre sahilimizi ve bütün ilçelerimizi özelikleriyle tanıyorlar Faaliyetlerimiz içinde bize göre en büyük projemiz Anadolu Arastası.. 50 milyon Avro bedelli uluslararası bir proje bu. Bursa'da 81 il, Kafkaslar ve Balkanlar'ı içine alan evler yapılacak. Bu büyük turizm ve cazibe merkezinde Kastamonu evimiz yapılıyor. Sloganımız, 'Bursa'da sizinde bir eviniz var'. Amacımız, Kastamonu'yu Bursa ve Bursalılara tanıtmak."

Muhabir: Yusuf Çelik

Yayıncı Açıklaması - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel '2. Bursa Kastamonu Günleri' ve 'Bursa Kastamonu Evi Projesi' Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement