2 Çocuğu ile Kendini Yakmaya Kalktı - Son Dakika
Güncel

2 Çocuğu ile Kendini Yakmaya Kalktı

2 Çocuğu ile Kendini Yakmaya Kalktı

Mecidiyeköy'de seyyar satıcılık yapan ve tezgahının kaldırıldığını söyleyen Bülent Yıldız adlı vatandaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde kendisini ve 2 çocuğunu yakma girişiminde bulundu.

26.09.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mecidiyeköy'de seyyar satıcılık yapan ve tezgahının kaldırıldığını söyleyen Bülent Yıldız adlı vatandaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde kendisini ve 2 çocuğunu yakma girişiminde bulundu. Belediye binası önünde 3 çocuğu ve eşi ile oturma eylemi yapan Yıldız, daha sonra 10 ve 6 yaşındaki iki kızını yanına alarak elindeki benzin bidonu ile üzerine benzin döktü. Elinde çakmakla kendini ve çocuklarını yakma tehdidinde bulunan Yıldız'ın yanında bulunan çocukları korkudan titreyerek gözyaşı döktü.

BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DİYOR YA

Kızamık aşısından kaynaklanan bir hastalıkla zihinsel engelli hale gelen oğluna ve iki kızına seyyar tezgahından kazandığı parayla baktığını belirten Bülent Yıldız, "Ev, araba istemiyorum, ben ekmeğimi, işimi istiyorum. Başbakan 3 tane çocuk diyor ya, işte 3 tane çocuğun bedeli bu" diyerek yetkililere seslendi. Yıldız'ın eylemi sırasında eşi ve engelli oğlu da belediye binası önünde bekledi.

BEN TEZGAHIMI İSTİYORUM

Belediye yetkililerinin ve polisin ikna çabalarına 'yaklaşmayın, yakarım' diyerek tepki gösteren Yıldız, gelen itfaiye ekiplerine de "1 dakika içerisinde gitmezseniz yakarım" tehdidinde bulundu. Yıldız, belediye yetkililerinin yardım fonundan kendisine yardım yapılacağını belirtmesi üzerine, 'Ben işimi istiyorum' dedi. Yoldan geçen vatandaşların izlediği yakma girişimi sırasında bir vatandaş da 'çocuklara yazık değil mi' diyerek babaya ve belediye çalışanlarına tepki gösterdi.

SİVİL POLİS ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İBB Başkanı Kadir Topbaş ve yetkililerle görüşmek istediğini ifade eden Yıldız'ın dikkati dağıldığı sırada arkadan yaklaşan bir sivil polis tekme atarak yere düşürdü. Etkisiz hale getirilen Yıldız polis aracına konarak gözaltına alındı. Olayın şoku ile gözyaşı döken 2 çocuk belediye binasına getirilerek sakinleştirildi. Daha sonra Yıldız'ın eşi ve 3 çocuğu da başka polis aracına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

2 ÇOCUĞU İLE KENDİNİ YAKMAYA KALKTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Binası(İBB) önüne gelen seyyar satıcı Bülent Yıldız, 2 çocuğuyla birlikte üzerine benzin dökerek yakma girişiminde bulundu. Mecidiyeköy'de seyyar satıcılık yapan ve tezgahının kaldırıldığını söyleyen Yıldız'ı bir sivil polis etkisiz hale getirdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Çocuğu ile Kendini Yakmaya Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement