2. Dap Genç-Dap Fest Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

2. Dap Genç-Dap Fest Etkinlikleri Başladı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Gençlik Festivali" kapsamında yapılacak, Doğu Anadolu Gençlik Festivali Projesi (DAP Genç DAP Fest) etkinliklerine katılacak gruplar törenle Uzundere ilçesine uğurlandı.

17.06.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Gençlik Festivali" kapsamında yapılacak, Doğu Anadolu Gençlik Festivali Projesi (DAP Genç-DAP Fest) etkinliklerine katılacak gruplar törenle Uzundere ilçesine uğurlandı.

Aziziye Anıt Park'ta düzenlenen törenle Uzundere'ye uğurlanan yaklaşık 350 kişilik gençlik grubu, 6 gün sürecek festival boyunca kano, rafting, dağ bisiklet turu, kültür ve botanik gezileri gibi etkinliklere katılacak.

Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada yaptığı konuşmada, belediye tarafından desteklenen gençlik festivali kapsamında yapılacak etkinliklerin şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Şehrin sağlık ve turizm kenti olduğun anımsatan Sekmen, şöyle konuştu:

"Erzurum bölgenin önemli kentlerinden birisi. Sağlık ve turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olan şehrimizde iki üniversitemiz var ve üçüncüsü yakında hizmete açılacak. Erzurum, her alanda ismini duyuran ve gündeme gelen bir şehir konumunda. Bu noktada belediye olarak şehrin her alanda tanıtımı için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Uzundere bilindiği üzere doğal ortamıyla ülkemizin önemli ilçelerinden birisi, gençler burada halkımızın da katılımıyla çeşitli aktivitelerde bulunacak. Amacımız şehrin potansiyellerini ön plana çıkartmaktır."

Konuşmaların ardından festivale katılacak gençlik grupları Uzundere ilçesine uğurlandı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2. Dap Genç-Dap Fest Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement