Aksaray'da 2 Günlük Bebeğini Sokak Ortasına Terk Eden Anne Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da 2 Günlük Bebeğini Sokak Ortasına Terk Eden Anne Yakalandı

Aksaray\'da 2 Günlük Bebeğini Sokak Ortasına Terk Eden Anne Yakalandı

Aksaray'da polis, dün boş bir arazideki rögar kapağı üzerinde donmak üzereyken bulunan 2 günlük erkek bebeği terk eden anne 32 yaşındaki Kafiye Y. yi gözaltına aldı.

12.12.2014 14:31  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da dün boş bir arazideki rögar kapağı üzerinde donmak üzereyken bulunan 2 günlük erkek bebeği, terk eden anne 32 yaşındaki Kafiye Y., polis tarafından gözaltına alındı. Bebeğin bir TIR şoförüyle girdiği ilişki sonucu meydana geldiği öne sürülen Kafiye Y.'nin, daha önce bir evlilik yaptığı ve eşinden boşandığı öğrenildi. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi TOKİ konutlarının yakınındaki boş arazide meydana geldi. İddiaya göre araziden geçen bir kişi, bebek ağlama sesi duydu. Bunun üzerine çevrede arama yapan kişi rögar kapağı üzerine bırakılmış erkek bebeğini buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Soğuk hava nedeniyle donma tehlikesi yaşayan 2 günlük bebek ambulansla Şammas Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kuvöze alınan bebeğin tedavisi sürüyor. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, bebeğin sarılı olduğu çarşaf ve battaniyenin Şammas Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ait olduğunu saptadı. Bunun üzerine son 2 gün önce doğum yapan kadınlar hakkında araştırma yapan polis, bebeği terk edenin Kafiye Y. olduğunu belirledi. Ardından Kafiye Y. polis tarafından gözaltına alındı. Bebeğin bir TIR şoförüyle girdiği ilişki sonucu meydana geldiği öne sürülen Kafiye Y.'nin, daha önce bir evlilik yaptığı ve eşinden boşandığı öğrenildi. Kafiye Y., yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da 2 Günlük Bebeğini Sokak Ortasına Terk Eden Anne Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement