2. Kare Kare Ankara Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi - Son Dakika
Ekonomi

2. Kare Kare Ankara Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi

Ankara Ticaret Odasınca (ATO) ikincisi düzenlenen Kare Kare Ankara Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

17.10.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odasınca (ATO) ikincisi düzenlenen Kare Kare Ankara Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ödül töreninde konuşan ATO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ali Akman, yarışmanın, Ankara'yı "marka kent" haline getirmek amacıyla yürütülen çalışmaların bir parçası olduğunu belirtti. Akman, "Vermek istediğiniz bir mesajı yüzlerce kelime kullanarak veremeyebilirsiniz ama tek bir fotoğraf karesi ile yüzlerce duygu ve düşüncenizi ifade edebilirsiniz. Bazen yalnızca bir fotoğraf karesi akıllarda kalır. Biz de Ankara'yı anlatmanın en iyi yolunun fotoğraf olduğu düşüncesinden yola çıkarak bu yarışmayı düzenledik." ifadesini kullandı.

"Ulus" isimli fotoğrafı ile birinciliğe değer bulunan Bekir Höçük'e 5 bin lira, "Ankara Kalesi-Merdiven" isimli fotoğrafıyla ikinci olan Kadir Volkan Taşdemir 3 bin lira ödül verildi. "Hacı Bayram-Yansıma" adlı fotoğrafı ile üçüncülüğe değer bulunan İlker Karaman 2 bin lira, "Ankara Keçisi" isimli fotoğrafıyla mansiyona değer bulunan Hamiyet İlhan bin lira, "Kale Sokaklarında" isimli fotoğrafıyla jüri özel ödülünü alan Ümmü Kandilcioğlu ise 500 lira ile ödüllendirildi.

Törenin ardından, konuklar, dereceye girenlerle 50 eserden oluşan sergiyi gezdi. ATO Fuaye Alanı'ndaki sergi, 22 Ekim Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 2. Kare Kare Ankara Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement