2 Kişinin Cinayet Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

2 Kişinin Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

2 Kişinin Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Amasya'da 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaraladığı iddia edilen Abdullah C., (27) bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

10.07.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaraladığı iddia edilen Abdullah C., (27) bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Amasya'da arıcılıkla uğraşan Abdullah C., iddiaya göre borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı emekli uzman çavuş Mehmet Güler'i (48), geçen cuma günü Merzifon İlçesi'nde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Kaçan şüpheli olaydan bir saat sonra da Gümüşhacıköy İlçesi'nde, yine borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Hasan Kaya (47) ile oğlu Fatih Emre Kaya'yı (22) pompalı tüfekle ağır yaralayarak kaçtı. Baba Kaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, durumu ağır olan oğlu Fatih Emre Kaya ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Şüpheli Abdullah C. dün Gümüşhacıköy İlçesi'nde saklandığı evde polis tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Abdullah C. polise verdiği ifadesinde olayı kabul ederek, "Arı besi ve bal işiyle uğraşıyorum. Bu şahıslarla da ticaret yapıyordum. Tartışmamız silahlı kavgaya döndü. Böyle olmasını istemezdim. Pişmanım" dedi.

Polisteki işlemleri biten Abdullah C. bugün Merzifon Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

- Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Kişinin Cinayet Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kaan gülen: Ben size haber yapmayın dwmiyorum mehmet gulenin ogluyum ve eger duzeltmezseniz sizi mahkemeye verecem sonuc elde edemiycem sanabilirsiniz ama emin olun itibarınızı dusundugunuzden cok sarsıcam yazdıgınız bilgilerden sadece bir tanesi bile dogru degil. 0 0 Yanıtla

Advertisement