2 Madencinin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

2 Madencinin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi

2 Madencinin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi

Kozlu maden ocağında göçükten çıkarılan iki madencinin cenazeleri DNA testinin ardından ailelerine teslim edilecek.

11.01.2013 23:20  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü'ne ait maden ocağında göçükten çıkarılan iki madencinin cenazeleri DNA testinin ardından ailelerine teslim edilecek.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cesedi çıkarılan 2 madencinin cenazelerinin teşhisinde zorluk yaşandığını söyledi.

Herhangi bir karışıklılığa sebep vermemek için cenazelere DNA testi yapılmasına karar verildiğini belirten Özbakır, şunları kaydetti:

"Cesetlerin kimliğini tespit için DNA testi yapılacak. Çünkü, yakınları net bir şey söylemedi. Yakınlarından alınacak kan örnekleriyle birlikte Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Herhangi yanlış definin önüne geçmek için titiz davranıyoruz. DNA örneklerini pazartesi göndereceğiz. Kimlikler tespit edildikten sonra cenazeleri ailelerine teslim edeceğiz."

Özbakır, ailelerin teşhis yapamaması nedeniyle cenazelerin Hüseyin Kürekçi ve Yüksel Koca'ya ait olduğuna yönelik de şüpheler oluştuğunu, Ahmet Şeker'e de ait olma ihtimalinin gündeme geldiğini kaydetti.

Muhabir: Ferdi Akıllı-Erdinç Aksoy

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2 Madencinin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement