2. Matematik Olimpiyatı Polatlı'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

2. Matematik Olimpiyatı Polatlı'da Gerçekleştirildi

Polatlı'da gerçekleştirilen ortaöğretim okullararası 2.Matematik Olimpiyatında Ankara Fen Lisesi 2 bin 500 tam puan alarak birinci oldu.

04.04.2012 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı'da gerçekleştirilen ortaöğretim okullararası 2. Matematik Olimpiyatında Ankara Fen Lisesi 2 bin 500 tam puan alarak birinci oldu.

Polatlı İlçe Kaymakamlığı'nın TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Ortadoğu Rulman Sanayi'nin katkılarıyla gerçekleştirdiği 2. Matematik Olimpiyatında, Ankara Fen Lisesi 2 bin 500 tam puanla birinci, Polatlı TED Koleji bin 650 puanla ikinci, bin 500'er puan alan Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi ile Etimesgut Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak etkinlikler başlattıklarını ve bu etkinliklerin geleneksel bir hal aldığını belirterek, "Bir çok yetenekli gencimizin olduğunu ve doğru yolda kanalize edilmediğini gördük. Bu matematik olimpiyatlarıyla gençlerimizi doğru yola kanalize edeceğiz. Bu yarışmanın Ankara genelinde matematik sevgisini artıracağını inanıyoruz" dedi.

Ankara genelinden 20 okulun katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2. Matematik Olimpiyatı Polatlı'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement