2 Milyon Dolar Kazanıyor Ama Dünyanın En Aykırı Sporcusu - Son Dakika
Spor

2 Milyon Dolar Kazanıyor Ama Dünyanın En Aykırı Sporcusu

Amerikan Beyzbol Ligi'nde Toronto Blue Jays'te forma giyen Daniel Norris, doğayla iç içe yaşamayı seviyor ve sakallarını baltayla kesiyor.

31.03.2015 09:50  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Beyzbol Ligi (MLB) takımlarından Toronto Blue Jays'te forma giyen ve sponsorlar hariç sadece kulübünden yılda 2 milyon dolar alan beyzbol oyuncusu Daniel Norris, yaşam tarzıyla görenleri hayrete düşürüyor.

10 BİN DOLARLIK KARAVANDA YAŞIYOR

Spor dünyasındaki sayılı milyonerler arasında yer alan Norris, Shaggy ismini verdiği 10 bin dolarlık karavanında yaşıyor. Milyonluk villaların aksine Daniel, çöp konteynerlerinin arkasındaki alana park ettiği aracı içinde bohem bir hayat sürüyor.

SAKALLARINI BALTAYLA KESİYOR

Sakallarını baltayla traş eden 21 yaşındaki beyzbolcu, yemeklerini ise kamp ateşinde pişiriyor. Kanada'nın Toronto Blues Jays takımıyla 2 milyon dolarlık sözleşme imzalayan 1993 doğumlu ABD'li sporcu, dünyanın en yetenekli beyzbol atıcıları arasında gösteriliyor. Daniel'in aylık gideri ise yalnızca 800 dolar. Kıyafetlerini antrenman sonrası kulüpte duş yaparken yıkayan milyoner yıldız, doğayla iç içe yaşamayı seviyor.

TRAFİK LEVHALARINDA BARFİKS ÇEKİYOR

Pahalı arabalara binmek ya da lüks restoranlara gitmek yerine sade bir hayatı seçen Norris, zıtlıkların birbirini tamamladığını anlatan Çin felsefesini yaşam tarzı olarak benimsiyor. Antrenman öncesi ısınma hareketlerini eski alışveriş vagonlarıyla yapan Daniel, trafik levhalarında barfiks çekiyor ve antrenman sonrası sörf yapıyor.

"DANIEL BİZİM ANAHTAR OYUNCUMUZ"

Takım menajeri John Gibbons (52), Norris'in yaşam tarzının kulüp için bir sorun yaratmadığını belirtirken "Daniel bizim anahtar oyuncumuz. İşini profesyonel yapıyor ve kendisine büyük saygı duyuyoruz" diyerek kendisini destekliyor.

HAFTADA 40 SAAT ÇALIŞIYOR

Başarılı beyzbolcu sezon bittiğinde ise bir dükkandan haftada 40 saat çalışarak tatilini geçiriyor.

KAYNAK: CUMHURİYET



2 Milyon Dolar Kazanıyor Ama Dünyanın En Aykırı Sporcusu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 2 Milyon Dolar Kazanıyor Ama Dünyanın En Aykırı Sporcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • jilet blu: manyak balta zamanımı kıçınıda taşla temizlesin , belkide bitlenmiştir, 9 8 Yanıtla
  • crapps: Benim çalıştığım eski otelde bir arkadaş vardı babasından kalma arsa tersane bölgesi yapıldı ve arsaya 10 milyon dolar para verdiler bu arkadaşta otelde belboy asgari ücret ve bahşiş usulü çalışıyor ana baba öleli baya olmuş yani arsa bu arkadaşın üzerine ve kardeşide yok ama arsayı satmayıp aynı işine devam ediyor ve inanın otel sahibinden küfür yiyor arsayı satsan bu oteli satın alırsın ama sen çanta taşıyorsun a. . diye :DBöle insanlar var yani anlayacağınız bana normal geldi:D 11 0 Yanıtla
  • Zulkarneyn: Reklam olsun başka bir şey değil, ulan millet sırf reklamını yapmak için ne sahtekarlıklar yapıyor bağzı avanaklar da bunlara kanıp '' vayy beee helal olsun adama diyor '' 7 2 Yanıtla
  • CENGİZ KARA: KENDİSİ SEVEREK YAPIYOR BİDE MUTLUYSA HERKESE ÖRNEK OLSUN HUZUR PARADA DEĞİL AMA İNSANLAR KENDİLERİNİ MADDİYATA ÖYLE KAPTIRMIŞKİ İNSANLIĞIN HİÇBİ HAREKETİYOK YAZIK YAŞIYORUZ DİYE KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ 8 0 Yanıtla
  • NEVRA DOĞAN: Kıyamet kopmus kopacağı kadar elektrik gitmiş çokm 4 2 Yanıtla
  • Oktay: Kimsenin hayatına kimse karışamaz :D 5 0 Yanıtla
  • psikopat: Manyakta ondan. 2 2 Yanıtla
  • Senem ignem: Ya tabi 1 3 Yanıtla
  • Yorumcu: Reklam kokan hareketler bunlar. woksvagen , balta, motor, daha bir çok şey. 1 2 Yanıtla

Advertisement