2 Nisan Günü Tüm Dünyada Otizm İçin Mavi Işık Yakılacak - Son Dakika
Güncel

2 Nisan Günü Tüm Dünyada Otizm İçin Mavi Işık Yakılacak

Günümüzde her 68 çocuktan biri otizm riski ile doğuyor

01.04.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otizmin görülme sıklığı günümüzde çok büyük bir hızla artmaktadır. Bugün doğan her 68 çocuktan 1'i otizm riski ile dünyaya gelmektedir. Ülkemizde 0-18 yaş grubu arasında yaklaşık 352.000 otizmli çocuk bulunmasına ve otizmin görülme oranının hızlı artışına rağmen toplumumuzda otizm yeteri kadar bilinmemektedir.

Işıklar otizmli farkındalığı için yanacak

Otizm farkındalığına destek vermek için 2 Nisan akşamı Boğaz köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Kadıköy Boğa Heykeli, Sabancı Center, Sapphire Alışveriş Merkezi, Tekfen Holding, TOBB, Garanti Bankası, Conrad Istanbul, Hilton Istanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Istanbul Old Town, DoubleTree by Hilton Istanbul Moda, Hampton by Hilton Gaziantep, Lüleburgaz Sokullu Külliyesi mavi ışıkla aydınlanacak.

Mavi ışık yakacak binaların yanı sıra Martı Otelleri, Hilton Istanbul Bomonti, Hilton İstanbul Kozyatağı, Ankara HiltonSA, Hilton Bodrum Türkbükü, Hilton Garden Inn Kütahya, DoubleTree by Hilton Malatya, Le Meridien İstanbul, Maya Akar Center, Ecco, TBWA, Philips Türkiye, İstanbul Modern, İAB Türkiye, Amerikan Büyükelçiliği ve Konsoloslukları, Kiğili, Sun Plaza, Youth Holding, TAV Havalimanları Holding Stabilo, İstanbul Koşu Kuvvetleri, Akkol Avukatlık Bürosu, Douglas, Team Istrunbul, Eyüboğlu Eğitim Kurumları, Enka Okulları, Ulus Özel Musevi Okulları, Olcay Koleji, Yargıcı, Man Ajans "Mavi Işık Yak Kampanyası"na otizme mavi ışık yak t-shirt'leri, sosyal medya hesapları ve çalışanları ile müşterilerine verecekleri mesajlar ile destek verecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2 Nisan Günü Tüm Dünyada Otizm İçin Mavi Işık Yakılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement