2 Nolu Amfi Tekrar Ege'de - Son Dakika
Güncel

2 Nolu Amfi Tekrar Ege'de

Bir çok gazetecinin bir dönem yolunun geçtiği "2 Nolu Amfi" adını Ege'de müzik grubu olarak yaşatıyor

20.04.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin "2 Nolu Amfi Rock Grubu" EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde konser verdi. Konsere katılım yoğun oldu.

Konserde, hem Türkçe hem de yabancı rock şarkılarla izleyicilerin beğenisini toplayan grup, izleyenlere doyumsuz bir gece yaşattı.

İsimlerini, geçtiğimiz yıllarda yıkılan ve iletişim öğrencilerinin kalabalık gruplar halinde ders aldıkları 2 Nolu Amfi'den alan grup, açılış şarkısı olarak ünlü yabancı rock gruplarından Muse'un Super Massive Black Hole parçasıyla hayranlarını karşılarken, kapanışta ise birçok rock efsanesi tarafından seslendirilen Knocking on Heaven's Door şarkısı ile izleyenleriyle vedalaştı.

DEĞİŞEN KADROLARLA YOLA DEVAM

Ege Üniversitesi öğrencilerinden oluşan grup, her sene mezun olan üyelerle yollarını ayırsa da yeni gelen her yeni üyeyi bünyesine alarak yoluna devam ediyor. Kendilerini yer yer Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Orkestrası, yer yer kendi halinde müzik grubu olarak tanıtan 2 Nolu Amfi; Uğur Oral, Cenk Şenci, Can Polat, Berk Atalay, Berk Sualtı'dan oluşuyor.

Konserde, EÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Orkan Akşit'de hem öğrencileri, hem de grup arkadaşı olan gençlere yeri geldiğinde geri vokal yaparak yeri geldiğinde ise gitarını alıp ritim gitar olarak yardım etmekten kaçınmıyor.

Kuruldukları tarihten bu yana çeşitli etkinliklerde izleyenleriyle buluşan ve değişen kadrosuyla yoluna devam eden 2 Nolu Amfi konserde; Şebnem Ferah, Barış Manço, MFÖ, Red Hot Chili Peppers ve Guns 'n Roses gibi birçok ünlü rock grubunun şarkılarıyla sevenlerine güzel dakikalar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2 Nolu Amfi Tekrar Ege'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement