2. Pazaryeri Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

2. Pazaryeri Hizmete Açıldı

2. Pazaryeri Hizmete Açıldı

Rize Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde Mermerdelen ve Caminönü Mahallesi arasında, Sosyal Güvenlik Rize İl Müdürlüğü yanında semt pazarı vatandaşların hizmetine açıldı.

25.08.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin önemli ihtiyaçları arasında olan ve vatandaşların da talepleri arasında bulunan semt pazarı ihtiyacı 2. pazaryerinin kurulmasıyla karşılanıyor.

HER PAZARTESİ VATANDAŞIN HİZMETİNDE OLACAK

Daha önce Paşakuyu Mahallesinde kurulan ve her Cuma günü vatandaşın hizmetinde olan pazaryerinden sonra şimdi de Mermerdelen ve Camiönü Mahallesi arasında yeni pazaryeri her hafta Pazartesi günleri halkın hizmetinde olacak.
Sebze, meyve ağırlıklı olan pazaryerinde; kuru bakliyat, giysi, ev araç-gereçleri ve yöresel ürünler vatandaşın talebine sunuluyor.

Rize'nin pazaryeri ihtiyacı olduğunu ve bunun karşılanmasından dolayı memnuniyet duydukların ileten vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Rize Belediye Başkan Prof. Dr. Reşat Kasap'a teşekkürlerini sundular.

Pazaryerini inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, seçim süresince aldıkları taleplerin başında pazaryerinin geldiğini ve yaptıkları çalışmalarla bu eksikliği de ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

Şehrin batı tarafında olan pazaryerini bu gün itibariyle halkın hizmetine sunduklarını belirten Başkan Kasap, "Rize'nin hem doğusunda hem de batısında iki ayrı pazaryeri olmak üzere pazarlar kuracağımızı söylemiştik. Vatandaşlarımız bu bölgedeki pazaryerine de gönül rahatlığıyla gelip alışverişlerini yapabilirler. Bu pazaryerinde diğerine göre sebze ürünlerine ağırlık vermeye çalışıyoruz. Şimdiden bütün vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Pazaryeri Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement