2 Şirkete Kayyum Atandı - Son Dakika
Güncel

2 Şirkete Kayyum Atandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kayyum atanan okuldan genel görüntüler FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, kentte faaliyet gösteren 2 şirkete mahkeme kararıyla kayyum ataması yapıldı Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, kentte faaliyet gösteren 2 şirkete mahkeme kararıyla kayyum atandı.

22.06.2016 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kayyum atanan okuldan genel görüntüler

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, kentte faaliyet gösteren 2 şirkete mahkeme kararıyla kayyum ataması yapıldı

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, kentte faaliyet gösteren 2 şirkete mahkeme kararıyla kayyum atandı.

Alınan bilgiye göre, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, alınan mahkeme kararıyla Işık Eğitim AŞ ve Ufuk Eğitim AŞ'ye kayyum ataması yapıldı.

Örgüte finansman desteği sağladığı iddia edilen şirketlerin bünyesinde 1 özel okul, 2 dershane ve 3 öğrenci yurdu bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, soruşturma çerçevesinde, 19 Ağustos 2015 tarihinde bu firmalar ait dershane, okul ve yurtlarda inceleme yapılmış ve bazı dokümanlara el konulmuştu.

2 Şirkete Kayyum Atandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2 Şirkete Kayyum Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement