2 Tokat Yüzünden 5 Kişiyi Katletti (2) - Son Dakika
Güncel

2 Tokat Yüzünden 5 Kişiyi Katletti (2)

2 Tokat Yüzünden 5 Kişiyi Katletti (2)

DEFİNE DEDİKODUSUKatliam zanlısı olarak gözaltında bulunan İbrahim A., soruşturmayı yürüten jandarmaya teslim edildi.

29.03.2017 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEFİNE DEDİKODUSU

Katliam zanlısı olarak gözaltında bulunan İbrahim A., soruşturmayı yürüten jandarmaya teslim edildi. Suçlamayı kabul etmeyen zanlı hakkında ek gözaltı süresi verildi. Bu arada katliamdan önceki tartışma ve tokatlama konusunun bir 'define arama meselesi' olduğu üzerinde duruluyor. Katliamın gerçekleştiği evin yakınında bulunan yeni kazılmış bir çukurun da bu konuyla bağlantılı olduğu sanılıyor.

YAN YANA GÖMÜLDÜLER

Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki katliamda hayatını kaybeden Hüseyin, kardeşi Mehmet ve oğlu 8 yaşındaki Hakkı Doğan'ın cenazeleri ilçeye bağlı Faydalı Mahallesi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından, 3 cenaze gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Ayşe Ayrancı resmi nikahlı eşi olan Tahsin Ayrancı'nın doğum yeri olan Pekmezci Köyü'nde, Fatma Yavuz ise Bucak Köyü'nde toprağa verilecek.

NİKAHLI EŞİ DE MEZARLIĞA GELDİ

Öldürülen Mehmet ve Hüseyin Doğan kardeşlerin önceki eşleri ile resmi nikahlarının devam ettiği belirlendi. Mehmet Doğan'ın, halen resmi nikahı devam eden eşi Yasemin Doğan'dan 5 kız çocuğu bulunduğu, nikahsız ikinci eşi olan Ayşe Ayrancı'nın da ilk eşi Tahsin Ayrancı ile resmi nikahının devam ortaya çıktı. Yasemin Doğan da ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşinin cenaze törenine katılıp ağladı.

Hüseyin Doğan'ın resmi nikahı olmayan eşi Fatma Yavuz'un ise ilk evliliğinden 2'si kız 3 çocuğu bulunduğu öğrenildi. Resmi nikahı devam eden Ülkü Doğan'dan ise 2'si erkek 3 çocuğu bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Tokat Yüzünden 5 Kişiyi Katletti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement